Фандъкова: При балотаж ще търся подкрепата на хората, които искат промяната да продължи

Смених два автобуса днес, нови и удобни са, сподели столичният кмет

OFFNews 22 септември 2019 в 09:24 4192 4

Снимка Архив, фейсбук на Фандъкова

Основните ми опоненти в кампанията преди местния вот са популизмът, лъжите и манипулациите. Те вече започнаха, макар че кампанията все още не е. 

Това заяви кметът на София и кандидат за нов мандат Йорданка Фандъкова по Нова тв. При балотаж на местния вот тя ще разчита на „всички хора, които искат промяната да продължи с още по-ускорени темпове", стана ясно от думите й. Заставам пред хората с готови проекти за развитие на София, зад които стои много работа и ясни източници на финансиране, каза още кметът. 

Дойдох с два автобуса, нови и удобни са, по линия 84 ги сменихме с газови от най-висок екологичен клас. Подменихме 90% от автобусите в движение. Това е реална стъпка към по-чистата околна среда, доволна е Фандъкова. 

Тя разказа и за работата си с премиера Бойко Борисов. Говорим за това, което сме постигнали, и за възможностите за развитие на града. Моите условия като кандидат за кмет на София винаги са свързани с проектите за столицата. Никога средствата не идват даром. Трябва много да се работи, да се подготвят проекти и да се защитават и г-н Борисов отлично знае това“, добави Фандъкова.

„Опитът винаги е полезен, както положителният, така и пропуските, стига да си взимаме поука и да знам как да коригираме работата си. За 10 години винаги се допускат грешки. Хората обаче не очакват оправдания, а да дадем решенията и да поправяме тези грешки и да вървим напред. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

9022

4

Кремъчко

23.09 2019 в 14:19

Баба Фънда полуде! Каква промяна ма, да се махате от власт, разсипници, крадци и архинаглеци такива! И след Гаф Игнатиев тая пак има очи да лъже и да напъва за кокал, бахти съществото повредено!

23293

3

Стефан

22.09 2019 в 20:35

:))))))))))))
На това даже в най-окаяните панелни хоремаци му казват "наглост".

20696

2

Новак

22.09 2019 в 12:33

Та досега кой е на власт та и и тя иска промяна? Кой и какво и пречеше да променя каквото иска след като 10 години е кмет?
Май и тази се кани да си измие ръцете с Цвък. Но той може и да им го върне. Вчера леко им намигна, но май засега се правят на ударени.

4534

1

Общинар

22.09 2019 в 11:38

Копипейс на демононстративното, нагло и натрапчиво поведение на Цецка Цачева. Резултатът ще бъде същия!