Фандъкова: Ще бъдат отворени три нови групи в детски градини в Бистрица

OFFNews 01 октомври 2019 в 15:16 4910 1

Кандидатът за кмет на София от коалиция ГЕРБ /СДС/ Йорданка Фандъкова посети с. Бистрица. В срещите участваха кандидатът за кмет на район „Панчарево“ Димитър Сичанов, кандидатът за кмет на с. Бистрица Стефан Маджаров и кандидатът за общински съветник д-р Ваня Тагарева, както и народният представител Евгения Алексиева. 

По време на разговорите бе обсъдена необходимостта от разкриване на нови места в детската градина. Йорданка Фандъкова пое ангажимент за изграждане на разширение към съществуващата детска градина и за обследване и ремонт на сградата на бивша детска градина с цел разкриване на две нови градински групи и една яслена група. На свой ред Димитър Сичанов отбеляза, че през следващата година се планира и ремонт на сградата на училището.

По-късно Йорданка Фандъкова се срещна и с представители на сдружението за екология, спорт и туризъм „Погледец“. 

По време на разговорите бе разгледана възможността за предоставяне на общинско помещение за нуждите на туристическото дружество, както и разкриването на пенсионерски клуб.

Йорданка Фандъкова пое ангажимент да предостави за стопанисване на сдружението общинската хижа на Витоша „Погледец“, а туристическото дружество от своя страна ще организира събития за привличане на младите хора към планинарството. Кандидатът за кмет Фандъкова разгледа и обновеното читалище в с. Бистрица. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

18551

1

Нострадамус

01.10 2019 в 15:31

Фандъкова ще ни сваля и звезди от небето, само да я изберем отново, а след това ще забрави всички обещания и пак старата изпитана схема на далаверите с "нашите" фирми и пълнене на лични сметки и тия на партия герб.