Горанов нападна Нинова за "съмнителна" приватизация

OFFNews 30 октомври 2017 в 09:13 4476 0

Корнелия Нинова

Снимка БГНЕС/Гергана Костадинова

Корнелия Нинова

Лидерът на БСП Корнелия Нинова е участвала в съмнителна приватизация. Не съм готов в момента с доказателства, но ще покажа документи на следващ етап, заяви финансовият министър Владислав Горанов по Нова тв. 

Крум Зарков да говори за корупция - разбирам, но Нинова - това не е редно, допълни той. По думите му Нинова е получила лична изгода от участие в приватизацията срещу минимална сума по времето на управлението на Иван Костов и министър Евгений Бакърджиев. 

БСП се дразнят, че не яхнаха добре вълната от победата на Румен Радев на президентските избори. И така се превърнаха просто в шумна партия в опозиция. Така че нормално да искат вот на недоверие, каза още Горанов.  

Скандал избухна в парламента през октомври миналата година, когато депутатът от ГЕРБ Методи Андреев нарече Нинова "г-жа 37%", защото е приватизирала 37% от "Техноимпекс". "Размахвате тук флашки, а защо не ги дадете в прокуратурата? Не ви стиска. Един размахваше същата флашка - Яне Янев, и сега е осъден за клевета. Бойко Борисов го прибра за съветник. И вие ли ще му ставате съветници! Халал да сте му такива съветници, отговори тогава Корнелия Нинова. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови