Херо Мустафа: Инвеститорите са разтревожени за върховенството на правото в България

OFFNews 15 декември 2021 в 13:23 2884 2

Международните инвеститори остават разтревожени за върховенството на правото в България. Това категорично мнение заяви американският посланик у нас Херо Мустафа по време на бизнес форум с участието на представители на Американската търговска камара в България.

"Международните инвеститори оставят разтревожени за върховенството на закона тук, а това е много важно за бизнеса. Говорим за трудно получаване на необходимите разрешителни, непредсказуемост поради честите законодателни промени. Освен това трудовото законодателство в остаряло, а регулаторната среда в България в много области се характеризира със сложност и липса на прозрачност", каза посланикът.

Херо Мустафа поздрави българските граждани за новоизбрания парламент и посочи, че България има правителство, което е отворено към диалог и сътрудничество.

"Тази година три пъти отидохте до урните и така подкрепихте демокрацията. България сформира ново правителство, което носи смисъл на диалог и колаборация. Българската икономика е стабилна и готова да расте", допълни тя.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

1500

2

BENZEROFF

15.12 2021 в 15:19

Ха ха ха, а какво правеше у нас Херо Мустафа през последните години ?

Прегръщаше се и се целуваше със своя приятел "тиквун" - ръководител на ОПГ - която не беше и чувала за върховенството на правото в България !
След тази явна подкрепа на престъпността в България мисля, че трябва да бъде отзована !