И БСП-Казанлък брани Нинова: Нуждаем се от твърдата ѝ ръка

OFFNews
11 юни 2019 в 16:09 | 1527 |1

БСП-Казанлък възложи на своите делегати на 49-ия Конгрес да гласуват вот на доверие на лидера Корнелия Нинова на заседанието в неделя, съобщават от низовата организация на Столетницата.

Днес подобни, напълно спонтанни изявления, дойдоха от още два града, останали верни на лидера на лявата партия - Стара Загора и Пазарджик.

Заявката за лоялност към соцлидерката дойде от председателя на казанлъшката организация Румяна Друмева, която дори организира пресконференция.

Тя съобщи решението на Общинския съвет, с които социалистите изразяват пълното си доверие и подкрепа към председателя на БСП Корнелия Нинова.

„В навечерието на местните избори имаме нужда от нейната твърда ръка, а не от хаоса, който се кани да внесе вътрешната опозиция. Настояваме Нинова да оттегли оставката си, защото извади БСП от летаргията и повиши авторитета на столетницата, оттласна я от дъното и благодарение на това бележим ръст на доверие с над 50 000 гласа", сочи гласуваната позиция на социалистите.

Те дадоха положителна оценка за усилията, положени в организационната, политическата и медийната дейност в предизборната кампания, в резултат на което БСП в община Казанлък бележи 6% ръст в резултатите спрямо 2014г.

Друмева благодари на всички членове на СИК от квотата на БСП, на представителите на „БСП за България" и на застъпниците, "които се явяват гръбнака и стожерите на законосъобразната дейност в изборния процес", съобщават социалистите от Казанлък.

Препоръчани материали
order

Рейтинг : 7561

11.06 2019 в 19:50 1
+ 1
- 0
И ко ша праим тогива със Станишев, Гергов, Миков, Мерджанов и още неколцина пидали.....