И земеделците подкрепиха Мая Манолова за кмет на София

OFFNews 08 септември 2019 в 10:53 3449 2

Земеделският народен съюз (ЗНС) застава зад Мая Манолова и нейната кандидатура за кмет на столицата, заявяват от партията.

Според разпространената позиция на земеделците София има нужда от ново управление, което да върне демократичността и прозрачността във вземането на решения за съдбата на най-големия град в България и неговите жители. Това можело да бъде сторено само от силна гражданска кандидатура, подкрепена от широк кръг обществени и политически организации.

Мая Манолова е доказала, че никога не губи своя контакт с обществото, че умее да отстоява граждански каузи и да ги превръща в политика чрез законодателни инициативи и публичен дебат. Столичният град има нужда от драстична промяна, която да сложи край на безперспективното развитие, на съмнителните сделки, на опорочените ремонти и да извади на светло начина, по който се харчи милиардният бюджет на данъкоплатците, убедени са земеделците.

Според ЗНС модерните градове по света отдавна се управляват със средствата на електронния достъп до информация и услуги, решенията се вземат с участието на гражданите в реално време и връзката на управлението с обществото е непрекъсната. Това гарантирало модерна, чиста и безопасна среда за живот и икономическо развитие, от които София се нуждае все повече.

В лицето на Мая Манолова като бъдещ кмет, столицата на България ще намери енергията, желанието и способността тази промяна да бъде извършена, властта и ключовите решения за развитието на града да бъдат върнати в ръцете на гражданите, а изпълнението на тези решения да бъде прозрачно и ефективно. Земеделски народен съюз ще работи за успеха на Мая Манолова на предстоящите избори и ще я подкрепя в реализацията на един успешен управленски мандат, заявяват още от партията.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

4245

2

rrr11

08.09 2019 в 20:12

Какви земеделци са тия... това един от многото подобни съюзи, които нямат нищо общо със земеделието. Точно този съюз е на червеният агент Румен Йончев, който редовно влиза в коалиция с БСП.

17439

1

мнение от IP

08.09 2019 в 18:58

Обаче това е същият човек, който каза през 2013 г, че протестите са платени. На същите тези граждани. Няма как човек да може да каже това, ако има собствено достойнство, колкото и катарзиси да преживее. София заслужава друго управление, но не и стари муцуни. Проява на огромна безпринципност е партия да подкрепя такава кандидатура. Уважаващите се партии, които искат прозрачност, борба с корупцията и т.н. би трябвало да са способни да издигнат или подкрепят човек без обременено минало и сморали и професионални качества. Другото е бля,бля и мързел да се борят за това.
 
X

Да помогнем на украинските деца!