Явор Божанков с четири съвета към младежите за успех в живота

OFFNews 14 октомври 2019 в 10:37 1321 0

Четири съвета за успех в живота даде на младите хора кандидатът за кмет на Горна Оряховица Явор Божанков. 

„Успехът в живота не е на финала на късия спринт, той е на финала на последния километър от дългия маратон. Не очаквайте бързи плодове от вашата работа. Ако системата ви дразни, не чакайте тя да се промени сама - променете я вие. Търсете съмишленици - никога не оставяте вашите приятели, които се борят за истина и свобода сами“. С тези четири съвета се обърна към стотици младежи Божанков. Кандидатът за кмет, издигнат от коалиция „БСП за България“, АБВ и „Движение 21“ им подари концерт на любимия им хип-хоп певец 100 кила. Подкрепен от Маги Джанаварова и двама гайдари, известният рапър започна участието си с патриотичната песен „100 гайди“.

„Горна Оряховица има чудесни, млади, креативни и модерни хора. Именно заради това направихме днешното събитие“, посочи Явор Божанков и разказа за нещата, които винаги са го водили в живота.

„Възрастните казват, че в кариерата, в работата, в политиката животът чака младите хора с отворени врати. Като завършите и се сблъскате с трудностите, разбирате, че той не ни чака с отворени обятия“, каза кандидатът за кмет. Той добави, че когато е прохождал в политиката и е станал народен представител, е заявил, че иска да преследва истината и справедливостта. "Срещнах цялата лошотия и упорство на света. Защото нищо не е толкова лесно и розово. Истинските неща в живота искат жертви и отговорност“, разказа Божанков.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови