Иванчева не дойде на пресконференция, на която покани медиите, Биляна Петрова няма връзка с нея

OFFNews
12 септември 2019 в 11:07 | 6221 |1

Бившият кмет на столичния квартал "Младост" и кандидат за кмет на София Десислава Иванчева не дойде на насрочената от нея пресконференция в БТА. 

Уважаеми медии,
Ние - Десислава Иванчева и Биляна Петрова бихме искали да ви поканим на пресконференция: На 12.09.2019г. (четвъртък), от 10:00часа, в БТА. Бихме искали да ви представим приоритетите си в предизборната ни кампания за София и Младост. Да коментираме с факти, аргументи и доказателства всички скалъпени обвинения, конспирации, които се изливат през последните дни и седмици. Ще се радваме да отговорим на вашите въпроси!, написа вчера на страницата си във фейсбук Иванчева. 

Биляна Петрова, осъдена заедно с Иванчева за подкуп, която сега е кандидат за кмет на "Младост", обяви, че няма връзка с нея.

Аз не съм намесена този път, но ние познаваме само от телевизията лицата, за които се говори в сигнала на Йордан Бонев. Това е поредният фарс. Повтаря се схемата с ареста. Но вместо да се включи прокуратурата, се включват други лица, каза Петрова. А целта на всичко това е хората да се страхуват и да не ходят на протести, обясни Петрова. 

Препоръчани материали
rrr11

Рейтинг : -755

12.09 2019 в 13:20 1
+ 0
- 0
Добър ход. На тази пресконференция нямаше да се обсъждат София или Младост, а щеше да се използва от пеевските медии за продължаване на компроматната война срещу двете жени в полза на Гешев и Фандъкова.