Калоян Паргов: Арх. Игнатов си служи с откровени лъжи. Не му прави чест

OFFNews 16 октомври 2019 в 12:39 2721 1

Арх. Игнатов си служи с откровени лъжи, които свързва с моето име. 

Това заяви в лична позиция лидерът на БСП – София и водач на листата за общински съветници Калоян Паргов. 

„Вчера в „Референдум" по БНТ и днес в „Тази сутрин" по БТВ Борислав Игнатов свърза името ми с доклад за отдаването на автобусни линии, обслужващи северните райони на София, на частен оператор", обясни Паргов.

„Нито съм автор, нито вноситетел на този доклад. Нещо повече, групата на БСП, на която бях председател през изминалия мандат, не подкрепи въпросния доклад в СОС. За разлика от общинските съветници от Реформаторския блок", категоричен е лидерът на БСП – София.

„Моят принос към транспортното обслужване на северните райони, по конкретно Нови Искър и Надежда, е че отвоювах линиите №№ 20 и 27 да бъде удължени и по този начин хората от Локорско, Чепинци, Негован, Кътина, Курило, Кумарица, Славовци и Требич да имат директна връзка с метрото", припомни Паргов.

„Искрено съм изненадан, че човек, който наскоро стана жертва на компроматна атака, ползва същия инструментариум", посочи Калоян Паргов.

Той изтъкна, че предизборната надпревара трябва да се основава на идеи, политики и решения, а не да се гради върху лъжи и компромати срещу политическите опоненти.

„Това не прави чест на арх. Игнатов!", заяви в заключение Калоян Паргов.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови