Караянчева: Президентът вижда сянката на службите в спалнята му


17 февруари 2020 в 18:24 | 1325 |4

“Президентът Радев вижда сянката на службите да наднича в спалнята му. Не е сериозно един битов казус, около кариерното развитие на съпругата му, да се превръща в тема на деня и повод държавният глава да пророкува оставки, падане на правителството и назначаване на служебен кабинет”, това написа във фейсбук профила си председателят на парламента Цвета Караянчева. Годината е 2020 и разделението на властите е защитено от Конституцията, г-н Радев. Не полицията, а народната милиция респектираше несъгласните българи, но това се случваше по времето на един друг режим, за който с носталгия си спомня партията, която Ви издигна. Тогава хората бяха въдворявани в лагери дори без намесата на разузнавателни средства. Достатъчно бе един донос.”, написа Караянчева

“Така че, нека да не изпадаме в параноя, да не вадим скелети от гардероба и да не сеем раздори. Правителството стои стабилно, а личната вендета, която преследва президентът Радев, няма да доведе до нищо добро. Демонстрациите на накърнена чест не са продуктивни, дори за хора, които идват от армията. Явно г-н президентът, е добър в изпълняването на заповеди, но да си лидер в политиката е нещо съвсем друго”, написа Караянчева в задочен отговор на президента Румен Радев.

"Господин Борисов се опитва да прехвърли отговорността за подслушването на друг, както прави винаги. Ако може да скрие и този скандал в зайчарника, в който вече не остана място от скандали”, заяви днес Радев пред журналисти във връзка с думите на премиера Бойко Борисов, че няма нищо общо със СРС-ата, в които се обсъжда назначението и служебната квартира на настоящата съпруга на президента Десислава Радева от времето, когато двамата са работила във ВВС. Очевидно е, че г-н Борисов използва службите за свои политически цели, каза още Радев и добави, че ако някой трябва да се страхува от оставането на власт, това е самият г-н Борисов.

Бухльо

Рейтинг : 3736

17.02 2020 в 23:59 4
+ 0
- 0
Тази пък откъде я изкопаха. Боце има талант да намира разни провинциални тьотки, но има логика де - те са от типа женици, които като го видят, примират и му стават верни до гроб.
Иначе за секретарки на селски кмет не стават - тази, Цецка, земеделската и още много.
emanuilis

Рейтинг : 2431

17.02 2020 в 19:03 3
+ 3
- 0
Ха-ха, направо си го представих с домашни пантофи и червен пеньоар, как наднича от балкона дали Гешев не му е заел парко-мястото зад блока.
order

Рейтинг : 5317

17.02 2020 в 18:36 2
+ 4
- 2
И ПЕКИНСКАТА....кудкудяк, кудкудяк....
zuljin

Рейтинг : 3247

17.02 2020 в 18:34 1
+ 4
- 2
Скоро престъпното ви правителство ще види сянката на танковете в спалните си!!!