Кардиологът проф. Иво Петров в листата на Фандъкова

OFFNews 19 септември 2019 в 11:20 4795 0

Известният кардиолог проф. Иво Петров е вторият кандидат за общински съветник в София от листата на ГЕРБ. Представи го кметът и кандидат за нов мандат Йорданка Фандъкова. 

Тя инспектира реновираната клиника по обща хирургия в Първа градска болница заедно със заместник-кмета Дончо Барбалов и председателя на здравната комисия в СОС д-р Веселин Милев. 

Като лекари правим всички възможно за своите пациенти, а когато имаме подкрепата на Столична община, това става още по-ефикасно. Много е направено, но и още много трябва да се направи, заяви проф. Петров. 

Вчера Фандъкова представи първия кандидат за листата на ГЕРБ за общински съветници - архитект Ивайло Петков,  един от основателите на Група Град. 

Фандъкова обясни, че само през последните 4 г. в общинското здравеопазване са инвестирани над 55 млн. лв. Това, което направихме през всичките тези години е една голяма промяна в общинското здравеопазване, каза кметът. и припомни, че през първите години се е наложило да спасяват общинските болници от приватизация. "Положихме много усилия да ги подкрепим и укрепим, да намерим добри мениджъри, които да ги управляват, защото почти всички бяха във фалит", каза още Фандъкова.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови