Кирил Добрев: Манолова е най-подходящият кандидат за кмет на София

OFFNews 27 юли 2019 в 11:27 2142 0

Мая Манолова е най-подходящият кандидат за кмет на София. Това заяви огранизационният секретар на БСП Кирил Добрев пред Нова телевизия.

Днес хиляди следовници на Столетницата събират на Бузлуджа за да отбележат 128-мата годишнина от създаването на червената партия.

По думите му местните избори са голям приоритет на организацията.

"На тези избори БСП ще успее да извади ново поколение политици, подготвени през последните 3 години. За оставки не мислим, защото знам, че можем да спрем феодалното управление в българските общини", каза Добрев.

Добрев обясни, че предизвикателствата на местния вот ще бъдат много.

"Ако започнем с машинния вот, тъй като на изборите те се използват, за да стане по-лесно и са изключително важни. Спирането на държавната субсидия също ще бъде на дневен ред", отбеляза той.

Според него субсидиите са на последно място.

"Трябва да имаш енергия, кауза и сила, както и хора, които да застанат. Ние ще успеем и с новите условия да се справим и да спечелим изборите", каза още Кирил Добрев.

Според него БСП имала сили да победи наесен.

Добрев коментира и актуалната тема от последните седмици за чумата в страната.

"Не е нещо, което е непредизвестено. Напът е да бъде ликвидиран цял сектор от българското земеделие, което се знае от година и половина. Правиха се безумни огради, станахме за смях пред цяла Европа", заяви Кирил Добрев.

Левицата вече проведе национално съвещание в Габрово. Днес се очаква обръщението на Корнелия Нинова към симпатизантите. Предстоят и срещи на ръководството на партията и депутатите от парламентарната й група с участници в събора.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови