Кметовете на Демократична България в София общуват с гражданите и по интернет

OFFNews
30 юни 2020 в 16:27 | 1287 |2

8-те софийски районни администрации с кметове от Демократична България вече общуват с гражданите и чрез специално мобилно приложение.

Всеки, свалил приложението, получава от района известия за административни новости, планирани ремонти и събития, конкурси, социални проекти, както и актуалните промени в мерките срещу коронавируса. Гражданите могат също така да предлагат кампании.

През вградената в приложението опция за провеждане на анкети кметът на “Слатина” Георги Илиев вече направи допитване сред жителите на района за въвеждането на Зелената зона, а кметът на “Средец” Трайчо Трайков провери какви са нагласите за превръщане на ул.“Цар Иван Шишман” в пешеходна зона с анкета сред живущите и работещите на улицата и околните преки.

Приложението за районните администрации е създадено от екип доброволци на “Да, България!” и сме готови да го предоставим безвъзмездно на всеки друг софийски район, който прояви желание да използва достиженията на дигиталната ера в комуникацията си с гражданите, съобщават от ДБ.

Препоръчани материали
newfoundland

Рейтинг : 8860

02.07 2020 в 12:13 2
+ 0
- 0
Най-много да вземат да точат данни на хората и да ги ползват за изборни цели!
Синия гол шаман

Рейтинг : 3063

30.06 2020 в 23:42 1
+ 0
- 0
А преди това пият ли си хапчетата ?