Кольо Колев: Избирателите искат да накажат ГЕРБ, но не виждат алтернатива

OFFNews 05 февруари 2019 в 09:04 4465 5

Снимка бТВ

Хората предпочитат кабинета „Борисов 3” да изкара мандата си. Избирателите искат да накажат ГЕРБ, но не виждат алтернатива. 

Това коментира социологът Кольо Колев, шеф на "Медиана", по повод последното изследване на агенцията, публикувано вчера. 

В проучването „Медиана” е питала хората как ще гласуват, ако парламентарните избори са утре, а не за кого ще гласуват на европейските избори, защото се очаква те да бъдат партийно оцветени, уточни Колев. Резултатът е почти пълно изравняване в силите на БСП и ГЕРБ.

Фактът, че ще има висок политически заряд на изборите за Европейски парламент, се доказва и от заявената висока активност от 41,3%, коментира социологът.

Според Кольо Колев скандалът „Ало, Банов съм” ще рефлектира по-скоро негативно върху управляващите.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

4000

5

lukyas

05.02 2019 в 20:59

Защо червена има добри сини ДБ!!!!!!!!

3910

4

Georgi Gracata

05.02 2019 в 19:36

Пчелата не чака,дървеницата да я научи как се събира мед.Ние сме свикнали на готово:някои да ни освободи,княз да ни даде, а превратите ги правят все едни и същи(9-то юнския и 9-то септемврийския),1989 год. БКП си свали Живков,а Луканов създаде опозиция и запази влиянието в Съдебната система(най-важното за престоящите промени в собствеността) от навъдилите се партии само ДПС остана ама тя е като панталон всички дошли на власт е използват за хиена(яде мърша). Лицемерие да не признаваме гола истина ама дано престанем да сме просяци и да се контим с откраднати дрехи и спазим условието за съществуване правото да мислим.

11948

3

Oggie Petkov

05.02 2019 в 12:19

Дори и да спечели някакви избори, червената мафия няма с кого да управлява, без да се компрометира. Най-много да настъпи мотиката за втори път с ДПС.Положението и е без полезен ход- в шахмата се нарич "цугцванг".

5700

2

Годо

05.02 2019 в 09:50

Червеното водорасло Кольо Колев досега нито веднъж не е познало резултатите от избори, все едно какви са.
Неговата дейност винаги е била една и съща - да прави внушения.
Наглостта и лицемерието е само част от портрета на комунистите. Но има и балъци, дето ги лъжат за лява политика, а за слабоумието няма лечение. То е за цял живот.
Баневци, Ветковци, Бенчевци, Герговци, разгледайте биографиите на милионерите в България и ще видите, че всичките идват от червената партия и повечето са агенти на ДС. Тези които не са милионери стават професори по водопадите и светкавиците.
Просто им трябват полезни идиоти, за да им говорят за лява политика, за да гласуват за тях.

5300

1

квазимодо

05.02 2019 в 09:33

Червен Кольо, говори не от името на всички, а само от твое и от името на Корнела. И тя си мисли че говори от името на народа. Да бе да, ама не.