Комунистите в България: Ръцете на Тръмп са облети в кръв

OFFNews 07 април 2017 в 21:09 8507 6

Остра реакция срещу въздушните удари на САЩ срещу Сирия разпространи Съюзът на комунистите в България. Според тях атаката срещу Дамаск са престъпление и провокация.

Според комунистите САЩ "винаги са били и ще бъдат агресор".

"Днес ръцете на Тръмп са облети в кръв", заявяват в декларацията си лидерът на партията Павел Иванов.

Протестът на "тъмночервените" завършва с категоричното твърдение, че "светът може да бъде освободен от САЩ единствено от социализма и комунизма".

Ето и цялата позиция на СКБ без редакция:

"Днес Президентът на САЩ Доналд Тръмп демонстрира, че САЩ винаги са били и ще бъдат агресори по-отношение на по-малките и по-слабите страни, които не се съобразяват с тяхната глобална политика.

Решението на Тръмп за атака с 59 ракети „Томахоук" върху една суверенна държава е абсолютно престъпление и грозна провокация.

Съюзът на комунистите в България и Движение "Че Гевара" категорично протестират срещу този терористичен акт, който цели да сплаши народа на Сирия!

Ударите срещу сирийски обекти от страна на САЩ са част от мръсната война, обявена от Запада на Руската федерация. Тръмп, като маша на едрия капитал, погази всички международни закони и споразумения и нападна една суверенна държава, основавайки се единствено на недоказани предположения за вина на Асад, изфабрикувани в разузнавателните лаборатории на капиталистите.

Тръмп прегази с кървавата си атака и Организацията на обединените нации и с това действие даде още сила на тероризма в Сирия. Даде сила на онзи тероризъм, който окървави Париж, Лондон, Берлин, Мадрид, Рим, Санкт Петербург, Стокхолм...

САЩ са страна, превърнала своите въоръжени сили в сили на американския държавен тероризъм, който от десетилетия залива света – да си спомним за България, Гърция, Корея, Виетнам, Афганистан, Югославия, Ирак, Либия. САЩ, под различни измислени предлози окупираха и бомбардираха десетки страни по цял свят. А днес използват риториката срещу тероризма, за да продължат с агресията си.

САЩ доведоха на власт, подкрепяха и подкрепят и фашистите в Украйна, окупираха Черно море и се настаниха безплатно в България.

Днес ръцете на Тръмп са облени в кръв!

А светът може да бъде освободен от САЩ единствено от социализма и комунизма!"

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови