Ексклузивно СРС освободи Димитър Стоянов от ареста

Корнелия дава кола на Елена, за да не й се случи нещо

Владимир Йончев 18 ноември 2018 в 10:30 6280 0

Ръководството на ПГ на БСП за България е решило да осигури на Елена Йончева кола и шофьор.

Това е станало по предложение на Корнелия Нинова, която потърсила съгласието на ръководството. Аргументите й били, че се притеснявам се за Елена  Йончева, тъй като с разкритията си е разгневила много хора.

“Не искам да шофира сама и с детето в колата. Може да я провокират на пътя”, казала още Нинова и посочила, че тя самата има опит, след като два пъти вече изневиделица коли я блъскат.

На 12 септември 2017 г. лидерът на БСП претърпя първия странен инцидент. Колата й бе спряла на светофар, когато друга кола удари стоящото зад нея такси, а то от своя страна колата на Нинова. Заради последствията от камшичния удар Нинова известно време бе с ортопедична яка на врата.

Само месец по-късно автомобилът на Нинова отново бе ударен и пак от такси - този път на кръстовището на "Княз Борис I" и "Денкоглу".

Поредното разкритие на журналистката Елена Йончева, която сега е депутат от БСП, бе за пътя убиец край Своге. Тя разкри, че има констративен протокол, че пътят е опасен и настилката трябва да се смени. Това обаче не се случва и 20 души загиват.

В деня, в който Елена Йончева насрочва пресконференция, за да огласи документа, главният прокурор Сотир Цацаров й повдигна обвинения за източване на КТБ, а Строителната камара се срещна с Корнелия Нинова, за да я моли да спре разследването на Йонева, за да не ни лиши Европа от парите за пътища.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови