Лидерът на ДСБ: Борисов е наредил ареста на Нено Димов

Прокуратурата "помага на другарчето" със задържането на бившия министър

OFFNews
13 януари 2020 в 12:21 | 3001 |1

Нено Димов напусна ДСБ, след това мина през други политически сили. В някакъв смисъл той е жертва на своя кариеризъм. В желанието си непременно да бъде във властта, да бъде министър, той се превърна в жертва на този, който го е назначил. 

Това заяви лидерът на ДСБ Атанас Атанасов по бТВ. По думите му до ареста на министъра на околната среда и водите се стигнало след решение на премиера.

"Нено Димов беше задържан от изпълнителната власт, от началника си - Бойко Борисов. Борисов е разпоредил неговия арест и това искам да се каже директно. Прокуратурата е действала в случая като "помогни на другарчето си", категоричен е Атанасов. 

Според лидера на ДСБ жителите на Перник са станали жертва на двата вида избори миналата година – за Европейски парламент и за местна власт. "Проблемът с безводието е замитан, за да не повлияе на изборните резултати", каза още Атанасов. 

Препоръчани материали
квазимодо

Рейтинг : 400

13.01 2020 в 14:22 1
+ 0
- 1
Този мишок пак ли изпълзя. Сега е ред на онова нещо дето му е другарче. Отдавна не се бяха се изявявали, ама сега да си починат малко и наново ще ни облъчват със страхотни истини.