Лукарски: Александър Йорданов не е от СДС, човек е на ГЕРБ и Цветанов

Суши много прилича на човек, който упражнява най-древната професия на света, смята бившият син лидер

OFFNews
04 април 2019 в 08:41 | 6562 |1

"Александър Йорданов не е кандидат на СДС. Той влезе в листата в противоречие на всички правила и устави на СДС. За мен той е кандидат на ГЕРБ", заяви бившият лидер на сините Божидар Лукарски пред бТВ.

Той обясни и защо смята така.

"Г-н Йорданов се оттегли отдавна от политическия живот и не е много наясно какво се случва. В последните години г-н Йорданов не е криел своите симпатии към ГЕРБ и Цветан Цветанов. Точно с това си обяснявам неговата позиция в листата. Не искам да говоря повече за Александър Йорданов, защото му правим излишна реклама", каза още Лукарски.

Бившият лидер на СДС използва възможността на тв изявата си и да удари едно рамо на Кобрата, който има проблеми със скандала с пресоленото Суши.

"В момента съм в Лос Анджелис. Гледах мача на Кубрат Пулев. Мога да кажа, че тук всички гласове, които се чуват, са на негова страна. Видях лицето Джени Суши и мога категорично да заявя, че тя се доближава много близко до стереотипа за човек, който упражнява най-древната професия на света", каза още Божидар Лукарски.

Препоръчани материали
Hissarion

Рейтинг : 2671

04.04 2019 в 12:15 1
+ 0
- 0
Лукавски в няколко изречения е систематизирал защо развитието му в политиката е приключило. С лицемерие и простащина може и да избуташ други амбициозни глупаци, но довреме. После започват да трябват и други качества.