Мая Манолова: Целият подземен свят купува гласове за Фандъкова

OFFNews 31 октомври 2019 в 09:13 6020 2

Целият подземен свят е мобилизиран да прави изборите на г-жа Фандъкова. Вотът ѝ е организиран. Има подаден сигнал от адвокати за подобни нарушения в изборния ден. Фандъкова е фаворит на ромския вот. 

Всеки може да проследи секциите във „Факултета” и във „Филиповци”. Да се гласува ударно рано сутринта е съмнително. Според социолозите съотношението между двете ни беше 40 към 10 преди 10.00 ч., заяви кандидатът за кмет на София Мая Манолова по Нова тв. 38 000 гласа е разликата между двете на първия тур от изборите. „Това е нищожна разлика, която може да бъде стопена и доволните усмивки на г-н Борисов и на ГЕРБ да се изчезнат. Всичко зависи от гражданите. Не могат да бъдат купени толкова гласове, че да удавят вота на хората”, каза още Манолова.

По думите ѝ лъжите на предизборния щаб и на г-жа Фандъкова продължават. „Показах многократно кои са хората в моя екип. За разлика от нея не влизам в пазарлъци с партийни централи. Не си купувам подкрепата и не раздавам постове”, категорична е Манолова. 

Според нея поведението на Фандъкова е последователно. „В рамките на кампанията преди първия тур тя бягаше от дебати. Тя избяга от дебата пред студентите в Софийския университет и пред младежките организации. Тя отказа участие и на хората от „Спаси София”, които ни поканиха днес”, поясни Манолова.

Тя допълни, че финансите, които са вложени в кампанията ѝ, може да види всеки в реално време в интернет. „Информация за парите има на сайта на кампанията ми. Не чух колко пари г-жа Фандъкова е похарчила за кампанията си. Не стана ясно колко струват билбордовете, с които тя разполагаше”, заяви независимият кандидат за кмет на София.

Манолова предизвика Фандъкова да не се крие. Тя избяга от разговор. Готова съм на дебат преди балотажа. Нека да дойде и публично да обсъдим проблемите на София, каза още Манолова. И заключи, че е време да свалим авторитарния режим, който управлява както София, така и България.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

18551

2

Нострадамус

31.10 2019 в 12:20

борисоф ще използва цялата мощ на държавната машина, с всички позволени и непозволени средства за да узурпира властта в София, защото падне ли фандъкова, ще бъдат разкрити всички далавери и тогава пада и борисоф

5300

1

квазимодо

31.10 2019 в 10:52

Всички считахме че ще е добър омбудсман. А било стратегия замислена явно доста отдавна. Първо - става омбудсман и прави имидж в обществото, като само чака някакъв протест и хоп , като кукувицата снася яйце в него, после друг, и така всичките, народа си вика - браво ; Второ - пребоядисване - демек не съм червена социалистка ( е кой ще повярва ) и съм надпартийна , за всички вас ще се боря ; ТРЕТО - с натрупания имидж хоп кандидат за кмет на столицата , сега е най-удобния момент. Мирише на решетникови хватки. Да ама всички питат кога говори истина : когато подкрепя Орешарски или когато се отказа от подкрепата. Когато предлага Пеевски или когато се отрича. Когато демонстрираше връзки с галевите или когато мълчи кат кюстендилски плод ( сещате се ). Е да де те тъпите софиенци са толкова тъпи - да ама не.