Мая Манолова пожела кампания с настроение и нови идеи

OFFNews 28 септември 2019 в 20:12 2445 0

Кампанията не започва днес, тя започна отдавна с изсипването на лъжи върху мен и всеки, който е срещу сегашното управление. Това каза кандидатът за кмет на София Мая Малолова при официалния старт на предизборната кампания. Тя посочи, че са се променили много неща, светът върви напред, но остава жаждата за власт, която минава през корупция, мачкане на човешки съдби, спиране на програмата на националното радио и купища мръсотия върху опонента.

София не може да търпи повече задкулисието, столичани повече не приемат фалша, каза Мая Манолова и добави, че не се е променила и не смята да се променя. Всички познават работата й като депутат и омбудсман. Няма смисъл от такава кампания. Да минем през този период преди изборите с усмивка, настроение, нови идеи и мечти, призова Манолова.

Кандидатката под № 75 благодари на Инициативния комитет, издигнал кандидатурата й, и на симпатизантите си, и специално на Стефан Данаилов за подкрепата.

Посланието на Мастера бе прожектирано на стена. Стефан Данаилов обеща скоро да реши здравословните си проблеми и да помага на Манолова.

Настояваме за по-почтена София. Мая, ти държиш в ръцете си доверието на хората, ти можеш да промениш модела на управление, обърна се към кандидат-кмета председателят на Инициативния комитет Никола Вапцаров. Той призова Манолова да вдигне топката и да сложи край на безобразията.

Депутатът от 40-ото Народно събрание от квотата на НДСВ Деница Димитрова каза, че в началото е имала съмнение, че Мая Манолова ще се справи като омбудсман, но това, което е направила Манолова в институцията, я е опровергало. Имаш твърд характер, гражданите имат нужда някой да отстоява интересите им, подчерта Димитрова.

Мая Манолова отдели специално внимание на събралите се граждани.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови