Мая Манолова прави гражданска платформа за натиск, покани Борисов в безплатната приемна

Няма да правя партия, заяви бившият омбудсман и кандидат за кмет на София

OFFNews
04 декември 2019 в 10:42 | 2474 |1

Няма да правя политическа партия. С екипа, с който работихме в кампанията за местните избори, създаваме гражданска платформа. 

Това заяви бившият омбудсман и кандидат за кмет на София Мая Манолова по бТВ. Тя поясни, че платформата ще е за подаване на сигнали и граждански натиск върху институциите. Всичко е политика и гражданите трябва да се заемат с политика, за да защитят правата си, каза още Манолова.

Тя организира и безплатна приемна, в която хората ще могат да получават консултации от експерти и адвокати. Тя предложи на екипа на премиера Бойко Борисов да отиде в нейната приемна и да се запознае с проблемите на хората.

Относно финансирането Манолова уточни, че първоначално тя й нейният екип ще дават средства, а след това на сайта им ще има и дарителска сметка, на която хората ще могат да правят своите дарения.

Тя за пореден път отбеляза, че е имало изключително тежки нарушения на изборни процес. Важно е да бъдат извадени тези нарушения, защото избори пак ще има. Утре може на партията на Борисов да откраднат гласовете, както откраднаха моите, подчерта Манолова.

Препоръчани материали
Billy111

Рейтинг : 2000

04.12 2019 в 15:19 1
+ 0
- 0
И по-добре, че няма да прави партия, разбира се, не се знае дали може да й се вярва на думите. Щото тя и за кмет на София нямаше да се кандидатира, пък накрая друго стана.