Манолова претърпя лека катастрофа и се оплака, че я следят: До часове ще обявя решението си

OFFNews 02 септември 2019 в 11:59 8419 3

Снимка БГНЕС

Ако се кандидатирам за кмет на София, ще подам оставка като омбудсман. Това каза пред журналисти омбудсманът Мая Манолова.

Тя поясни, че законът не я задължава.

"Мога да взема и неплатен отпуск, но мисля, че честното, почтено и достойно поведение е да подам оставка и да вляза в това състезание", допълни още омбудсманът.

Манолова каза още, че буквално до часове ще обяви своето решение за кметската надпревара.

"Няма да е днес. Днес имам още работа, която трябва да свърша като омбудсман", категорична бе тя.

Манолова обясни пред журналистите и че тази сутрин е претърпяла леко пътнотранспортно произшествия с колежка, с която отивали заедно на работа.

"Аз не шофирах, така че не мога да кажа каква беше причината за инцидента", каза още омбудсманът. 

Манолова обаче сподели, че тя и близките и са подложени на тормоз покрай нагорещяването на страстите около предстоящата предизборна кампания. 

"Използвам случая да се обърна към всички, които започват деня си пред моето жилище и го прекарват пред институцията на омбудсмана, които са след мен в трамвая, тролея, пеша или с кола. Нямам какво да крия. От утре ще обявявам програмата си по часове. Хората около мен се притесняват. Те не са свикнали на такова агресивно медийно внимание и могат да станат бели. Моля, настоявам, заради хората, които са около мен", каза омбудсманът.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12270

3

HristoSliven

02.09 2019 в 16:10

Гайките се "развиха" не на автомобила на Президента, а на Лозан Панов! А за всички имена които се споменават, кой, на кого е алтернатива:
-Ако Панов е някаква алтернатива - не мисля, че проблема с една мафия/група по интереси се решава, когато я замениш с друга!
- Манолова е най-известна с нещото "Костинброд", преекспонирано от Бареков, който беше "проект" на...един собственик на банка, който ограби всички (почти!) свои клиенти. Друго с което е известна е работата ѝ като омбудсман (свърши много повече от К.Печев!), ама на този пост бе НАЗНАЧЕНА с гласовете на ГЕРБ?!
-Корнелия.....след като се проследи биографията ѝ, преценят се връзките ѝ с Лукойл (нищо, че "подкрепя" протести срещу цени на горивата), СДС и приватизацията, коментара е излишен.
-Р.Радев - потърсете и интеренет негови изказвания и интервюта докато беше начело на ВВС и по-точно, мненията му за F-16! След това си припомнете подаването и оттеглянето на оставка като шеф на ВВС! Е, или си войн и имаш достойство или....

18551

2

Нострадамус

02.09 2019 в 15:19

Не станаха ли много случайностите с опонентите на боса на Шайката ГЕРБ. Лозан Панов случайно блъснат на Зебра, Корнелия Нинова два пъти случайно бе блъснат автомобила, в който е тя, на Президента Радев случайно му се развиха гайките на колата на НСО, сега Манолова като заяви, че се кандидатира за кмет на София и вероятно ще спечели, веднага случайно катастрофа с колата, в която е тя... Боже, Пази България.!

6506

1

bobacko

02.09 2019 в 15:02

Агенция "По-по-най новините" ви информира:
На този етап Манолова претърпя лека катастрофа. По-тежката катастрофа предстои на изборите за кмет на столицата, съобщиха на извънредна пресконференция от Инициативния комитет, издигнал кандидатурата на Мая Манолова за кмет на София.


По последна информация на агенцията , желаещите кандидат-кметът на София - Йорданка Фандъкова, също да катастрофира тежко на изборите, се увеличават обратно пропорционално на качеството на ремонтите в София.