Марешки: Не Главчев, а Иво Христов трябваше да напусне парламента

OFFNews 21 ноември 2017 в 08:23 3970 5

„Цвета Караянчева е подготвен човек за този пост и смятам, че процедурно ще се справи доста добре. Дали ще и й издържат нервите, ако има много дразнители, не мога да прогнозирам. Това се случи с Главчев и считам, че това беше повод, за който не си струваше да подава оставка. Има много по-тежки провинения в парламента, за които хората нямат съвест и не си подават оставките."

Това коментира в сутрешния блок на Нова телевизия ВОЛЯ Веселин Марешки, визирайки проф. Иво Христов, който нарече 80% от населението "дебили".

"Ако аз го бях казал това нещо, щяха да ме разкъсат. БСП щяха да ми искат оставката от сутрин до вечер. Тъй като обаче е от тях, дайте да го заметем с нескопосаното „Извинявай”. Иво Христов е пътник и колкото повече стои в парламента по този нелеп начин, толкова повече негативи ще има за БСП", на мнение е Марешки.

„Не може да допуснем на власт да се върнат тези, които преди три години ги изгониха хората. Когато се образува истинска алтернатива, тогава ще подкрепим вот на недоверие”, заяви лидерът на ВОЛЯ.

„Към днешна дата ние сме единствената алтернатива. Не ни свързват с корупцията, с приватизацията. В края на мандата ще се окажем пак единствените, които не сме ограбвали българския народ. Хората обаче трябва да спрат да вярват на фалшивите новини, защото като дойдат изборите, ще започнат отново да говорят нелепости”, каза Веселин Марешки.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

25665

4

Victimized

21.11 2017 в 12:59

А от това което вие сте казали, става ясно, че вие нямате проблем с нивото на образованост в парламента.
Да разбирам ли, че смятате Иво Христов за по малко интелигентен от Марешки или пък Цветанов, или пък самия ТОЙ ББ ?
Ако искате да влезете в истински спор, може да не правите слалом около това което е казал професора и да докажете например, че 80% от българите не са дебилизирани?
Ако ли не, можете да продължите да си губите времето с безсмислена игра на думи в сектора с коментарите.
Аз обаче нямам намерение да отговарям повече на безсмислени въпроси.
Поздрави.

12001

3

Севтопол

21.11 2017 в 12:51

Victimized казва, че Иво Христов няма място в парламента, защото е интелигентен, а там са само откровени идиоти. Neroni пък пита Марешки: "А ти какво правиш в парламента бе, помияр?" Логично заключение: Марешки също е интелигентен. Обаче защо помияр? Значи ли това, че интелигентните са помияри, а идиотите са народни представители в тази държава? Объркан съм.

25665

2

Victimized

21.11 2017 в 12:02

Прав е, професор Христов няма място в парламента. Понеже очевидно парламента е място за илитерати и откровени идиоти. Понеже когато някой изкаже мнение, те се хващат за възможно най-скандално звучащата дума и си градят идиотските аргументи около ѝ. Без да взимат предвид контекста, без да взимат предвид смисловото послание на целия изказ. Единствената грешка на професора е , че се извини на всички дебили които са обидиха....
Така и всички медии, и всички демократи, и всички евроатлантици.
И измежду тях, нито един който да се заеме да докаже, че Христов не е прав.
Очевидно обидени, не казват защо, а то е ясно....