Местната коалиция БСП за България в Русе: Не можеш да управляваш чисто, ако си спечелил мръсно

OFFNews 23 октомври 2019 в 11:01 1403 0

Някои опоненти са останали във времената на Гочоолу и Дочоолу.

Това се казва в позиция на Предизборния щаб на Местната коалиция "БСП за България" в Русе.

В обръщение до гражданите те пишат: 

Скъпи русенци,

В началото на предизборната надпревара всички основни партии и коалиции в Русе обявиха, че ще водят изключително толерантна кампания. Дните оттогава ясно показаха кой държи на обещанията си. 

Атаките на опонента започнаха още в самото начало чрез публикуване на обидни коментари по адрес на Пенчо Милков и други кандидати. Постепенно експертите в черния ПР се фокусираха само върху Милков, защото за все повече русенци той е надеждата за промяна и развитие на града. Безсилни срещу аргументите му, пуснаха оскърбителна брошура. Поради липса на компромат, се заровиха в семейството му. Лепят плакатите си върху неговите и им слагат други номера, за да заблудят русенци.

За всеки е ясно, че който води мръсна кампания, не може да управлява чисто. Промяната, за която се борим, изисква достойнство, принципи и уважение към хората.

Очевидно някои опоненти са останали във времената на Гочоолу и Дочоолу. Днес се обръщаме с апел към гражданите да санкционират с вота си политическите шарлатани. Не се доверявайте на кандидати, които в отчаянието си прибегнаха до компроматни войни. 

Нашата кауза е Русе! Русе заслужава енергичен, компетентен и отговорен кмет, който стои зад думите си. Това е Пенчо Милков.
Обичаме Русе!

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови