Наш полицай удостоен с испански орден за професионализма си

OFFNews 19 ноември 2019 в 18:30 2676 0

Снимка МВР

Комисар Цветан Панков, началник на отдел „Наркотици“ в Главна дирекция „Борба с организираната престъпност“, днес бе удостоен с Орден за полицейски заслуги Бял кръст. Отличието бе връчено от посланика на Кралство Испания у нас Алехандро Поланко, съобщиха от МВР.

Отличието е отредено по решение на испанския министър на вътрешните работи за постигане на високи резултати в съвместни разследвания по противодействие на трафика на наркотични вещества.

Дипломатът подчерта отличното двустранно сътрудничество и постигнатите успехи по линия на борбата с организираната престъпност, и поздрави лично Цветан Панков за проявения професионализъм.

В рамките на церемонията зам.-министърът на вътрешните работи Милко Бернер благодари на колегите си за професионализма, с който работят и допринасят за издигане на международния авторитет на страната ни, и даде висока оценка на дългогодишното партньорство с Испания.

На церемонията присъстваха също зам.-главният секретар на МВР главен комисар Георги Арабаджиев, директорът на ГДБОП главен комисар Ивайло Спиридонов, ръководни служители на МВР, както и други носители на ордена.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови