Николай Радев: Пловдив заслужава да си върне славата на технологичен център

OFFNews
19 октомври 2019 в 13:55 | 457 |0

„Индустриалният Пловдив се предаде. Закриха се предприятия. Няма икономика. В новите заводи се работи на ишлеме“, заяви Николай Радев, кандидат за кмет на Пловдив от „БСП за България”, в разговор с жители от кв. Гладно поле.

Той ги запозна с идеята на левицата Пловдив да се превърне в град на високите технологии, привличащ водещи компании, в които да работят високоплатени специалисти, обучени в пловдивските професионални училища и вузове.

Кандидатът за кмет на район "Източен" инж. Йордан Василев обясни, че в района има чудесен потенциал за икономическо и индустриално развитие на града.

"Младите хора ще остават трайно при възможности за добра работа, добри доходи и в обновен град", категорични бяха Радев и Василев.

Проблемът с детските градини, яслите и площадките бе коментиран от всички граждани, с които двамата кандидати от левицата се срещнаха.

”Един от водещите ми приоритети е грижа за децата в района и облекчение на младите семейства“, заяви инж. Василев.

„Социалното никога не е било приоритет на управляващите“, упрекна ръководството на града Николай Радев, изтъквайки, че БСП е единствената алтернатива.

Разбитите и тъмни подлези, липсата на пешеходни пътеки и светофари, стопанисването на междублоковите пространства, липсата на паркоместа, неасфалтираните части от улици и още много други тревоги изразиха пред кандидатите на „БСП за България” гостите на срещата. 

Препоръчани материали

Няма коментари към тази новина !