Нинова: Гласувах за промяна и по-социална Европа

OFFNews 26 май 2019 в 10:11 1417 0

Снимка Сергей Антонов/OFFNews

„Гласувах за промяна и справедливост, за една обединена и по-социална Европа. За това българите да имат своето място там и да бъдат равни с другите европейски народи“.

Това заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова, след като упражни правото си на глас. Нинова пусна своята хартиена бюлетина в урната на една от избирателните секции в столичното 25 ОУ „Д-р Петър Берон“.

„Да не ядем второ качество храна, да получаваме европейски доходи и да имаме европейски стандарт на живот“, заяви още лидерът на левицата и пожела „на добър час“ на всички кандидати. Корнелия Нинова призова всички граждани излязат до урните и да гласуват.

„Виждам, че засега е ниска избирателната активност, но вярвам, че следобедните часове ще бъде по-висока, защото е много важно всеки да даде гласа си“, допълни още тя. 

„България и Европа ще бъдат променени. Ще извоюваме достойни доходи. Всеки може да е част от тази промяна. Гласувайте, заяви Елена Йончева, след като гласува. Убедена съм, че България ще тръгне по нов път. Всичко, което сме казали в предизборната кампания, ние ще го изпълним. Колкото по-голяма е избирателната активност, толкова по-голям е шансът за промяна“, подчерта тя.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови