Нинова: Каквото ви обещах, го изпълнихме. За зверски убитата Криси от Сотиря ще има възмездие

OFFNews 14 октомври 2019 в 18:59 1805 1

„Тук съм, за да подкрепя кандидата ни за кмет на Сливен Кольо Милев и кандидатите ни за общински съветници и кметове на населени места. Те са компетентни и почтени хора. Вярвам в тях и в техните доказани качества на хора, които милеят за общината”.

Това заяви пред обществеността в Сливен председателят на БСП Корнелия Нинова. Тя обясни, че познава Кольо Милев - преди като кмет, а в момента - като народен представител.

„Той е изключително достоен и компетентен човек”, каза Нинова и добави, че в листата за общински съветници на Сливен има както много опитни, така и млади и енергични хора, които заедно могат да променят Сливен.

„Искам да се отчета - пред вас и цялата общественост. Не познавам толкова бързо приет закон, и то по искане на опозицията, като този, който внесохме и по наше настояване се прие – отпадна съкратеното производство за убийства. Бях в Сотиря, в дома на Криси, преживях този случай и съм изключително горда за това, което направихме”, каза Корнелия Нинова.

Тя благодари на Кольо Милев и на останалите, работили за този закон.

Нинова изрази учудване относно скорошното посещението на премиера Борисов в Сливен:

„Да отидеш в област, където изби 5 хиляди животни, без причини и доказателства, и да говориш колко много си направил за животновъдството, е груб цинизъм към българския народ”.

Нинова е категорична, че държавата трябва да вложи всички налични средства, за да възстанови сектор животновъдство.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови