Нинова призова Георги Гергов да напусне партията. Получавал подаръци от ГЕРБ

OFFNews 26 април 2020 в 12:47 11105 5

Крайно време е Георги Гергов е да се определи на коя партия е член. Не обичам да разрешавам вътрешнопартийни проблеми по телевизията, но вече нещата ескалират и спирам да мълча. Така лидерът на БСП Корнелия Нинова коментира пред БНТ спора си с бизнесмена Гергов и го призова да напусне соцпартията.

"Г-н Георги Гергов твърди, че парламентът не трябва да се свиква, а министър-председателят трябва да се отчита на пресконференции. Неговите предложения влизат в сериозна конфронтация с решения на колективните органи на партията. Винаги сме държали на конституцията, на правовата държава, на взаимния контрол между властите. Гергов удря същностни политики на БСП“, каза тя.

Нинова припомни, че Гергов не за пръв излиза и хвали правителството на Борисов, критикувайки същевременно БСП.

"Така става, когато получи 43 млн. лв. за дупката във Варна. Така става, когато получи поредния кредит от банката за развитие. Искам да съм много ясна – след тази реакция в партията и всички нейни структури, на базата изпратено от него писмо, смятам, че ако му е останало и най-малко достойнство, трябва да се оттегли от партията. Ще кажа и много ясно – политиката не е търговия. Винаги ще се противопоставям на опитите БСП да бъде използвана като параван за лични икономически интереси. БСП не се продава. Политика се прави с грижа за хората, а не с грижа за частния интерес", заяви тя.

Корнелия Нинова смята, че е време Гергов да избере в коя партия членува, ще се съобразява ли с колективните интереси на партията или ще гони само личният си интерес. "Да определи в кой отбор иска да играе", призова го тя.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

706

5

order

27.04 2020 в 05:09

Гергов има задача да превземе БСП, а не да я напуска.
Задачата е спусната „отгоре“.
Дали Нинова ще им развали сделката?
Пловдивски смели социалисти,
пожелали дълбока анонимност.......
https://mobile.frognews.bg/article/195308/

3811

4

Toni2019

26.04 2020 в 20:25

Корни стига с това разграничаване. Ясно се вижда, че БСП, ГЕРБ, ДПС и останалите в парламента са едно и също нещо. Това с разделяй и владей е куха работа.

12621

3

TOR

26.04 2020 в 16:55

Нинова се нерви, че не я искат в герб. Ми питай бре... Там толсова боклук има, че един повече няма проблем... Таман да сте си ва едно място...

17156

2

aviatora

26.04 2020 в 15:34

Да зминава да си прави далаверите в ГЕРБ! И без това цялата комунистическа отайка е там!!!

3810

1

Пенчо бре

26.04 2020 в 13:18

В ГЕРБ обичат такива. Марков, Йорданов, Биков, Гърневски, Тодоров (онзи с шайката)... Гергов вижда, че Борисов не е злопаметен и на най-верните клакьори дава апетитни суджуци!
 
X

Подкастът на OFFNews