Нинова събира БСП заради посредника на срещата Цацаров-Дончев

OFFNews 21 април 2017 в 11:50 3857 3

Нинова събира БСП заради посредника на срещата Цацаров-Дончев

Ръководството на БСП ще се събере във вторник, за да вземе решение по въпроса с посредничеството на Георги Гергов на срещата между Сотир Цацаров и Сашо Дончев.

Както стана ясно бизнесменът и член на Изпълнителното бюро на БСП Георги Гергов е бил посредник на срещата между издателя на в. "Сега" и главния прокурор. Според Дончев Цацаров го заплашил, а по-късно главният прокурор на своя страна се оплака от оказан върху него натиск от страна на бизнесмена. 

"Няма да позволя БСП и стотиците хиляди хора в партията да носят отговорност за личните действия на нейн член, бил той и част от ръководството", коментира Нинова пред журналисти, цитирана от "Фокус".

„Няма да позволя по никакъв начин БСП да бъде въвличана в това“, каза още Нинова и поясни, че във вторник БСП събира ръководството си, като тогава ще обсъди въпроса и ще вземе решение. „Няма да позволя върху БСП като партия да се слага петно заради лични действия“, каза лидерът на партията.

По думите на Нинова в тези събития има трима участници. „Намерете си ги, питайте ги“, каза още тя.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

16008

3

Nik68

21.04 2017 в 13:39

Голям залък лапни голяма дума не казвай Корнелия. Ще мънкаш във вторник и тогава ще те видим колко си отворена. Гергов ти е ментор и който не го знае ще го разбере. Ще има мазане и обяснения, които апропо вече започват. Какво толкова е станало всъщност. Пак сама се насажда на пачи яйца. От глупост.

12001

2

Севтопол

21.04 2017 в 12:24

„Няма да позволя върху БСП като партия да се слага петно заради лични действия“ Аха! Значи върху ГЕРБ може,а върху БСП не може,така ли?Корнела,когато си в партия нямаш лични действия – сгафиш ли си отиваш,или партията те отстранява.Няма такова нещо като "всички плюсове на наш човек се дължат на партията,а минусите са си само негови."