Нинова в Батановци по случай празника на града

| 07 юни 2019 в 07:26 | 885 |1

Председателят на НС на БСП Корнелия Нинова бе гост на празника на Батановци, Перник, по покана на жителите на града.

Те й подариха икона на Богородица с пожелание да бъде здрава и да продължава все така да се бори за живота на обикновените хора.

„Честит празник, пожелавам ви най-вече здраве, радост и успехи”, каза Нинова на среща с хората в клуба на БСП. Тя добави, че е убедена, че промяната и по-доброто бъдеще за града са възможни, заради усилията, трудолюбието и предприемчивостта на жителите му.

„Гордейте се с борбеността и чувството за справедливост, които сте наследили от вашите предци, пазете традициите, предавайте знанията и опита си на младото поколение, защото то има нужда от вяра и силна подкрепа”, призова Нинова. По–късно, заедно с народните представители от ПГ на „БСП за България” Станислав Владимиров и Любомир Бонев, Корнелия Нинова разговаря с жители на Батановци и околните села в центъра на града. 

Препоръчани материали
Доктор Га

Рейтинг : -121

07.06 2019 в 09:51 1
+ 0
- 0
На тия палячовци докато "риториката" им е основана на борби, битки и общи приказки - даже и Боко, при всичките си идиотщини и фалове, ще ги бие на изборите като маче у дирек. Не се научиха, няма и да се научат, то се е видяло!