Новият председател на ЦИК Стефка Стоева: Ще работя гласът на всеки избирател да бъде правилно отразен

OFFNews
20 март 2019 в 13:56 | 1690 |1

Новият председател на Централната избирателна комисия Стефка Стоева заяви пред журналисти в парламента, че ще положи всички усилия в комисията да има нормална работна атмосфера и гласът на всеки български избирател да бъде честно и вярно отразен.

По-рано днес Стоева беше избрана единодушно от парламента за председател на ЦИК.

Предстои много работа. Ценният опит трябва да се използва и надгражда. Вярвам, че ще го направим и още ще подобрим работата, заяви тя.

Една от първите задачи трябва да бъде изследване на практиката, както на ЦИК, така и на съдебната власт, за да се установят грешките в работата на избирателните комисии, посочи Стоева. Според нея това изследване може да се извърши много бързо.

Дълбоко вярвам в обучението. Това е начин грешките да се избегнат. Вярвам, че в голяма степен това е възможно", заяви председателят.

Препоръчани материали
Краси

Рейтинг : 7819

20.03 2019 в 15:52 1
+ 3
- 0
Само като й гледам "одухотворената" физиономия на тази тетка, съм уверен, че гласът на всеки българин ще бъде правилно отразен в полза на ГЕРБ.
А тетка Корнелия пак ще подсмърча и ще сънува предсрочни избори, защото е прекалено проста, за да си обедини партията и да спечели избори срещу Тодор Живков 2. Или може би не иска ... все пак при Иван Костов е била от страната на ЕНП?