От Камарата на строителите на крака при Нинова в НС за честит юбилей

OFFNews 16 януари 2019 в 13:49 8197 0

Камарата на строителите дойде на крака в парламента за юбилея на председателя на БСП Корнелия Нинова. Тя навършва 50 г. днес и почерпи депутатите. 

Вместо цветя и подаръци рожденичката Нинова сложи кутия за средства, които да дари на националните отбори по математика и информатика. 

От името на Камарата на строителите в България Руен Панчев връчи поздравителен адрес и огромен букет на Нинова. Имате нашето уважение, пожелаваме здраве и сили да продължавате напред, поздрави Панчев от КСБ. 

В края на миналата година между БСП и КСБ избухна конфликт, след като депутати от БСП всесоха искане в Агенция „Пътна инфраструктура“ за „независима експертиза на първостепенни български пътища“. От камарата обявиха искането за поредната доза политическо говорене и внушение, че при строителството на българските магистрали се краде. Настояваме депутатите Елена Йончева, Христо Проданов, Крум Зарков и Георги Свиленски, да подадат оставки, тъй-като вносители на искането за експертиза в АПИ не са го подкрепили с никакви доказателства. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови