ПП МИР безрезервно подкрепя Красимир Жейнов и екипа му за Варна

OFFNews 17 октомври 2019 в 17:35 3507 0

„Личност с изградени възгледи, железни принципи и съхранено достойнство”. Така близките на кандидата за кмет на район „Приморски” във Варна от ПП МИР Красимир Жейнов го описват с няколко думи.

Жейнов е отбил военната си служба във Военноморска база - Варна. Завършва специалност „Корабни машини и механизми“ в сегашната Морска гимназия, бакалавър във ВСУ „Черноризец Храбър“ със специалност „Международен бизнес мениджмънт“ и магистър „Строителен инженеринг“ в същия университет.

Има богата трудова характеристика, в която се откроява тригодишният му опит в администрацията на район „Приморски“ – Община Варна като инспектор „Строителен контрол“. Любящ съпруг и баща на три деца.

„Гласувахме 100% доверие на Красимир Жейнов и неговия екип, тъй като неговите ценности и качества, съвпадат с нашите идеи. Не само той, но и хората, от листата ни във Варна са с ясно изразен морал и принципи, хора, които са инициативни и родолюбиви. На тях може да се разчита и да се има доверие”, заяви председателят на ПП МИР и водач на листата за общински съветници в София инж. Симеон Славчев.

„В ПП МИР сме убедени, че нашите представители във Варна ще работят с цялото си сърце и възможности за подобряването на условията в града”, отбеляза той. Славчев коментира, че Жейнов и екипът му държат на комуникацията с гражданите и тяхната визия за решаване на проблемите в морската столица. МИР-Варна работят за това, което е приоритет за варненци, а не за частни или чужди интереси”, беше категоричен още председателят на партията.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови