Паргов: Фандъкова да не дава оценки на БСП, а да се погрижи за шофьорите

OFFNews | 19 март 2019 в 13:29 | 574 |3

Калоян Паргов: Време е Фандъкова да спре да раздава оценки на БСП и да се погрижи за шофьорите

Цветан Цветанов и столичният кмет да оставят гражданите сами да решат кой върши работа и кой си приписва заслуги, призова председателят на БСП - София

Крайно време е кметът Йорданка Фандъкова и ГЕРБ да обърнат внимание на проблемите на шофьорите и да започнат да ги решават, вместо всеки ден да дават оценки на БСП и предизборно да ни обвиняват в популизъм и във всичките грехове на света.

Това каза председателят на БСП - София и на групата на социалистите в СОС Калоян Паргов по повод изказвания на столичния кмет в последните дни.

"Нещо не разбирам. Ако нашата подкрепа за работещите в градския транспорт беше популизъм, защо кметът лично по спешност увеличи заплатите на шофьорите с извънреден доклад на миналата сесия, попита Калоян Паргов. - Ако кметът и ГЕРБ си вършеха работата, хората нямаше да протестират и да търсят БСП за помощ. Какъв популизъм може да бъде това?!".

Калоян Паргов добави, че с колегите му от групата на БСП в СОС и в градската организация ще продължат да помагат на гражданите, въпреки опитите на ГЕРБ да манипулират и изкривяват фактите. "Това очевидно е единственият начин да принудим управляващите да си вършат работата, която им е задължение, коментира той. След като 10 години работиха за собствения си имидж, убеждавайки хората, че работят за тях, резултатите наистина станаха видими в последните година-две. Да докарат ватманите и шофьорите в градския транспорт до ситуация на нетърпимост, да умират по време на работа, да допуснат дружествата да останат без водачи и да се оправдават сега, че това е проблем на цяла Европа, това ако не е пълно безхаберие...".

Председателят на столичните социалисти подчерта, че за разлика от ГЕРБ, представителите на БСП винаги са били на разположение на гражданите и са полагали усилия да помагат за решаването на проблемите им, дори в ролята си на опозиция. "А после гледам как Цветан Цветанов и Йорданка Фандъкова се хвалят колко работели за гражданите и как останалите партии си били приписвали техните заслуги, коментира Калоян Паргов. - Бих им препоръчал да се постараят да си свършат работата и да оставят хората сами да преценят чия е заслугата. С вота си през есента". 

Препоръчани материали
Доктор Га

Рейтинг : -121

19.03 2019 в 14:23 3
+ 0
- 0
Хахахаха! Тоя Паргов какво работи, интересно, и от какво разбира, че е тръгнал да се меша в управлението на София? Да не би да си прави устата за кмет? Няма да го огрее, софианци едва ли ще изберат някога кмет от смешната им партия. Чак толкова тъпи не са!
Севтопол

Рейтинг : 1001

19.03 2019 в 14:08 2
+ 1
- 0
БСП толкова много са направили за софиянци, как пък поне на едни кметски избори досега хората не им се отблагодариха?! Ех, Паргов, не ви разбират столичани и това си е.
Севтопол

Рейтинг : 1001

19.03 2019 в 13:59 1
+ 1
- 0
Моля? Някой търси БСП за помощ? И то в София? Стига бе.