Паргов с още 6 номинации за лидер на БСП-София

OFFNews
09 март 2020 в 13:44 | 2912 |0

Нови 6 номинации получи лидерът на БСП - София Калоян Паргов за председател на Градския съвет на столичните социалисти в проведените 6 районни конференции през уикенда в "Красно село", "Лозенец", "Връбница", "Витоша", "Слатина" и "Подуяне".  

Така той вече е издигнат за нов мандат на поста, който заема от 2013-та година, във всичките 18 района с проведени до момента форуми. 

Номинации за председател на БСП на всичките 6 проведени през уикенда районни конференции получи и Корнелия Нинова. Така в София до момента тя е издигната за нов мандат на поста във всичките 18 столични района, в които са се състояли форумите. Още 5 номинации получи Калоян Паргов и вече има общо 10. А Кирил Добрев добави 3 и има 7 от 18 проведени конференции.

Във всичките шест района, в които се състояха конференции на организациите на БСП през миналия уикенд, бяха преизбрани председателите. В "Красно село" Николай Николов, в "Лозенец" - Николай Велчев, във "Връбница" - Християн Кръстев, във "Витоша" - Орлин Ваташки, в "Слатина" - Иван Пешев и в "Подуяне" - Веселин Гъжев запазиха постовете си.

"Използвам случая да поздравя всички номинирани и да пожелая успех, каза Калоян Паргов. - На председателите желая сили и енергия, за да се справят със задачите си през следващите 4 години. Със сигурност ни предстоят много предизвикателства, но нямаме друг избор, освен да ги преодолеем. Бъдещето на БСП зависи от изборите и решенията, които всеки от нас прави и взима в рамките на правомощията си. Затова е толкова важно да работим разумно и да бъдем отговорни. Вярвам, че обединени зад общи леви каузи и политики като справяне с неравенствата и подобряване на стандарта на живот на гражданите в България, ще успеем да върнем БСП на полагащото й се място, а именно - в управлението на държавата".  

Номинации за председател на БСП, за председател на ГС на БСП - София и избрани за председатели на райони след проведени нови 6 конференции в столицата:

Район "Красно село":

Номинации за председател на БСП: Корнелия Нинова, Калоян Паргов, Красимир Янков, Костадин Паскалев

Номинации за председател на ГС на БСП - София: Калоян Паргов

За председател на РС: Николай Николов - преизбран

Район "Лозенец": 

Номинации за председател на БСП: Корнелия Нинова, Калоян Паргов, Валери Жаблянов, Ваня Добрева, Георги Пирински, Кирил Добрев, Янаки Стоилов

Номинации за председател на ГС на БСП - София: Калоян Паргов, Георги Свиленски, Марин Пенков, Христо Проданов, Жельо Бойчев, Стоян Мирчев, Борис Цветков, Ваня Добрева

За председател на РС: Николай Велчев - преизбран

Район "Връбница":

Номинации за председател на БСП: Корнелия Нинова, Калоян Паргов

Номинации за председател на ГС на БСП - София: Калоян Паргов

За председател на РС: Християн Кръстев - преизбран

Район "Витоша":

Номинации за председател на БСП: Корнелия Нинова, Калоян Паргов, Кирил Добрев, Александър Симов

Номинации за председател на ГС на БСП - София: Калоян Паргов, Жельо Бойчев

За председател на РС: Орлин Ваташки - преизбран

Район "Слатина":

Номинации за председател на БСП: Корнелия Нинова, Калоян Паргов, Валери Жаблянов, Георги Свиленски, Кирил Добрев, Костадин Паскалев

Номинации за председател на ГС на БСП - София: Калоян Паргов, Георги Свиленски, Иван Пешев, Диана Тонова, Жельо Бойчев, Марин Пенков, Стоян Мирчев, Христо Проданов

За председател на РС: Иван Пешев - преизбран

Район "Подуяне":

Номинации за председател на БСП: Корнелия Нинова

Номинации за председател на ГС на БСП - София: Калоян Паргов, Георги Свиленски

За председател на РС: Веселин Гъжев - преизбран

Препоръчани материали

Няма коментари към тази новина !