Пенчо Милков: Дайте шанс на промяната, за която всички копнеем

OFFNews
25 октомври 2019 в 09:52 | 484 |0

През последния един месец вашата енергия ме изпълни с решителност. Тя ми даде сили да проправям път през препятствията в името на една кауза: Русе. 

С тези думи се обърна към граждани, поддръжници и симпатизанти кандидатът за кмет на Русе Пенчо Милков, издигнат от местна коалиция “БСП за България” по време на заключителен концерт – спектакъл за финала на предизборната си кампания. На спектакъла присъстваха народните представители от БСП Крум Зарков и Георги Стоилов, кандидатите от листата за общински съветници и кандидатите за кметове на малките населени места от коалицията. 

“Това беше месец на десетки срещи, на запознанства с хиляди хора; месец, в който се сменяха много емоции, защото разговорите с вас не бяха лесни. Видях много хора, които са загубили надежда да се борят и такива, които никога не са влизали в битка, но всички те искаха едно – копнееха за промяна”, сподели Милков с аудиторията. Социалистът подчерта, че подкрепата на съгражданите му е най-точният знак, че се движи по верния път, но успоредно с нея е трябвало да се бори и с много непочтени атаки. По думите му привидно позитивната кампания на повърхността, се е оказала омърсена от стремежа да се удари конкурента на всяка цена. "Русенци обаче не могат да бъдат подведени. Те знаят, че промяната, за която се борим с листата, изисква достойнство, принципи и уважение към хората", смята Милков.

“Моята кауза е Русе, а принципите ми на работа са прости, но категорични – единение, компетентност, прозрачност и почтеност. Именно тази стабилна основа плаши онези, които надигнаха черната вълна срещу нас”, заяви Милков. Според него нуждата от промяна е не просто видима, тя се усеща с всяка глътка русенски въздух и е време за категорични действия.

“Радвам се, че в тази битка не съм сам. Гордея се с хората от листата на коалицията ни за общински съветници. Те са компетентни, смели, дръзновени и енергични, обединени от желанието си да се грижат за Русе. Затова бъдете смели в избора си. Не се поддавайте на натиск и манипулации. Знайте, че в момент на избор гласът на всеки - млад или стар, богат или беден – има еднаква тежест. На 27-ми октомври подкрепете мен и листата за общински съветници на местна коалиция “БСП за България” с номер 71 в интегралната бюлетина. Дайте шанс на промяната, за която всички копнеем, защото обичаме Русе”, призова Пенчо Милков.

С бурни аплодисменти присъстващите засвидетелстваха подкрепата си към Пенчо Милков и скандираха “Победа!”. Концертът продължи с изпълнения на певчески и танцови школи от Русе. 

Препоръчани материали

Няма коментари към тази новина !