Петър Витанов: Забравихте ли кой запълни окопите на Лечков?

OFFNews 01 ноември 2019 в 09:36 1339 0

Ръководителят на българските социалисти в Европейския парламент Петър Витанов, внук на най-дългогодишния кмет на Сливен Петър Марков, с призив към съгражданите си за балотажа.

Забравихте ли какъв беше градът ни след Лечков? Сливен – разкопаният град, така беше известен в цяла България. Един европейски проект бе напълно опорочен и спрян от Европейската комисия. Срам ме беше да обяснявам защо и как.
Забравихте ли какъв стана Сливен след Кольо Милев? Нямаше и помен от рововете около Ларгото, а самото Ларго беше изцяло обновено.

Забравихте ли, че сметките на общината бяха блокирани от мутренските фирми, с които беше заробена и никой не вярваше, че някога може да се излезе от дупката.

Стефан Радев стъпи на равна и стабилна почва в общината, след като не някой друг, а Кольо Милев запуши всички пробойни и извади Сливен от будната кома, в която я наследи.

Ако наистина сте забравили, изберете тези, които винаги сядат на готова софра и харчат готови пари. Но ако помните, изберете тези, които не се страхуват да решат който и да е било проблем, само и единствено в полза на гражданите.

Призовавам хората от родния ми Сливен да не се плашат от уж голямата преднина на Стефан Радев – тя е преодолима. Излезте от домовете си и гласувайте за Кольо Милев. Човекът, който доказа, че обречени битки няма.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови