Пиарът на премиера към Божков: Съжалявам, че помните избирателно. Не е мъжко! (обновена)

"Шехерезада Арнаудова така и не ви пожела", обърна се пиарката към "Али баба" от фейсбук притчите на Васил Божков

OFFNews
06 юни 2020 в 11:03 | 8976 |15

Пиарът на премиера Бойко Борисов - Севделина Арнаудова, отхвърли атаките на хазартния бизнесмен Васил Божков от сутринта. В отговора си до OFFNews Арнаудова потвърди за срещи с Божков и за познанството на членове от семейството й с него. Но намекна, че предлагащият е бил самият Божков.

Ето пълния отговор без редакторска намеса:

"От момента, в който работя за българското правителство, всичките ми срещи с български бизнесмени са били в изпълнение на служебните ми задължения и заснети от камера и микрофон не само от мен самата, а от десетки медии.

Познавам г-н Васил Божков отдавна и не само аз, а и членове на моето семейство, един от тях доскоро беше негов служител. Не очаквах такава манипулация на истината. Не очаквах, че ще превърне личните отношения в защитна теза.

И да, когато съм се виждала с Вас, г-н Божков, съм била наясно, че Вие сте с камера и микрофон, а аз не съм. И не аз съм искала от вас, Вие предлагахте! Не е мъжко да спестявате тази част от истината. Вярно е, че беше отдавна, преди повече от 6-7 години. Съжалявам, че помните избирателно! Аз обаче помня добре, не само първите ни срещи, но и последната - в централата на ПП ГЕРБ Ви посрещнах с г-н Флориан Скала - главен изпълнителен директор на бТВ. 

И Вие#БъдетеЗдрав"

Малко по-късно Севделина Арнаудова пусна своя "приказка" в стила на Божков - за Али баба и "Шехерезада Арнаудова".

Ето какво разказа пиарката на Борисов:

Здравейте, г-н Божков (Али Баба). Пише Ви Шехерезада. И аз умея да разказвам приказки. И ще започна преди Вас, защото като един старец не помните добре приказките и си ги съчинявате. Така правеше дядо ми, когато ми разказваше.

Опитвате се през мен да атакувате друг. Лошо, Али Баба! Аз чували с милиони не съм пренасяла и не съм взимала нито за себе си, нито за друг! Не сте давал за никой. И нито ме е страх от лъжите Ви, нито от заплахите! Аз не съм Вашата цел, Али Баба! Целите се в друг през мен и бъркате, защото не казвате истината!

Но да сложим начало на приказката, а ще дойде време да й сложим и дебела червена точка, Али Баба... (това го помните, нали, Али Баба?) Но да се върнем на приказката.

На Шехерезада баща й работеше за Вас. Още в далечната 1998 г., но Вие не забелязвахте тогава този свой служител. Спомнихте си за него, когато един ден давахте от натрупаното в пещерата. Осъзнахте, че той е Арнаудов, точно като Шехерезада Арнаудова, която тогава не познавахте и не работеше за правителството. И започнахте да я търсите. Имахте тактика! Предложихте на служителя си и официален договор, каляска и бонус - на стойността на една Ваша пура, пак тайно. Всичко това, за да стигнете Шехерезада, тя Ви трябваше... Намерихте я през робите си. Викахте я настоятелно, разказвахте й приказки, а баща й - него пращахте да Ви пази имотите! Но Шехерезада е полицейска щерка, Али Баба, и много внимаваше. Много! Тя идваше и със свитата си - приятели, съпруг, семейство. Вие започнахте да й предлагате всичко. Шехерезада така и не Ви пожела! Тогава Вие, Али Баба, много се ядосахте...

Шехерзада Ви каза - “не смей” и аз умея да разказвам. Не смейте да ме пипате! Вие се изплашихте, Али Баба. Вие сте страхлив човек, скочихте на дървото и се скрихте. Така, както и сега се криете. Не смейте да ме плашите, не я е страх Шехерезада! Тя не е разбойник. Семейството ми и приятелите ми - също! Спомнете си приказките и не ги разказвайте избирателно.

А Вашата приказка е една! Оправете си сметките с хазната, ако искате да не останете в историята като разбойник! Или стойте на дървото, докато можете...

Големите мъже не ги е страх от големи мъже, Али Баба. И не нападат жени. Явно нито сте голям, нито сте мъж.

Препоръчани материали
Стефан

Рейтинг : 22188

11.06 2020 в 08:54 15
+ 0
- 0
Моме, толко ли не разбра че това е краят?
Колкото по-бързо - толкова по-малко ще те псуват.
Егати спициилезката:)
Пенчо бре

Рейтинг : 1810

11.06 2020 в 07:35 14
+ 0
- 0
Както казва г-н Балев днес, в стихотворна форма - "Шехерезадник". И Арнаудова около задника си е завъртяла приказката. Сигурно си има ценители на прелестите й. Пък таткото направо героичен милиционер. На "Тихия фронт".
order

Рейтинг : 12716

07.06 2020 в 08:36 13
+ 11
- 0

Не е важно той ли е искал или ти си му дала....
А въпроса е простичък:
Е ли си ходила за парите или да???!!!!

Стефан

Рейтинг : 22188

07.06 2020 в 01:05 12
+ 4
- 0
Това е пиарът на европейско правителство?:)
За осми клас става, а за правителство ...
order

Рейтинг : 12716

06.06 2020 в 14:43 11
+ 27
- 0
Малеййй ...Севдето на частно при тоя изверг и курварин, изнасилвач.... Божееее!!!! Ама визитите да не би да са били платени или са от сърце!!!!
yoghurt

Рейтинг : 6611

06.06 2020 в 14:01 10
+ 0
- 17
Много хора сякаш падат от Марс.
Бухльо

Рейтинг : 11498

06.06 2020 в 13:56 9
+ 37
- 0
А какво правят PRката на МС, хазартен бос и собственик на телевизия в партийна централа?
Ако е във връзка с официални отношения бизнес - държава, не би ли трябвало срещата да е в МС?
Въпроси, въпроси...а отговори кога?
гоуемио

Рейтинг : 700

06.06 2020 в 13:11 8
+ 15
- 17
Кога ли неинтелигентните българи ще се научат да вярват само на проверени и доказани факти?!?
Нострадамус

Рейтинг : 14751

06.06 2020 в 13:08 7
+ 29
- 0
Този път борисоФ си намери Майстора!
По-всичко личи, че Божков е Голяма хапка за борисоФ!
До сега, използвайки цялата мощ на държавната машина, борисоФ мачкаше и поглъщаше всички неудобни!
ровччч

Рейтинг : 905

06.06 2020 в 13:05 6
+ 34
- 0
Черепа само им пуска кукичката, дори и без стръв, и тия кухи лейки кълват като шарани. Един средно интелигентен човек просто ще си замълчи, а не да излиза с тъпото оправдание, че с е е срещала с мафиот, ама понеже било по негова покана, според нея не е проблем. Тия тапири не могат ли да разберат, че висш държавен служител като се среща с мафиот, винаги е проблем, без значение по чия покана.