Плевнелиев: Демократична България да си избере Мая Манолова за лидер

OFFNews 07 ноември 2019 в 13:35 6471 12

Снимка БГНЕС

Бившият президент Росен Плевнелиев нападна яростно Демократична България по време на Националната среща на ГЕРБ, на която партията отчете победата си на местните избори.

Трудно мога да не споделя своето дълбоко унижение като дясномислещ човек ръководството на "Демократична България" да влезе в съюз на балотажа с Мая Манолова. Не трябва да дават оставки, а да си изберат Манолова за шеф."

"Изпитвам унижение от градската десница и от ръководството на Демократична България да влезе в съюз с Мая Манолова. Не просто трябва да си дават оставките, а да си изберат Манолова за шеф и да се знае кой кой е", каза бившият държавен глава.

Той обяви, че точно тези, които говориха за изборни манипулации на миналите избори, не са казали нито една дума, когато е била извършена най-голямата изборна манипулация - Костинбродската афера.

"И Нинова, и Манолова, и Слави Трифонов не казаха нито дума за Костинброд. Президентът на България, който от 3 години громи парламента и правителството, не е излязъл с една инициатива срещу корупцията", добави Плевнелиев.

След това той продължи с атаката срещу наследника си на Дондуков 2 Румен Радев.

„Когато той назначи служебно правителство, начело с Огнян Герджиков, самият Герджиков излезе и каза, че върху него е имало огромен натиск от президентската институция за задкулисни назначения.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

705

12

order

08.11 2019 в 09:13

Тоя ПЕЗЕВЕНК дори и жена му го оте*ба.... не става и за лула тутун!!!!!

ЩРИХИ ЗА ПЛЕВНЮ(ЧЕХЛЬО-СИНОПТИЧКИН)
От малките екрани,
несмислен и несносен,
отново се топорчи
преЦедентът Росен.
Пунтира дух завиден,
но тайно сълзи бърше,
че неговото време
отдавна вече свърши.
Но не мирясва Роско,
ръмжи и кудкудяка,
дори и президента
подлага на атака.
И хич не проумява
той истината гола,
че няма как врабчето
да победи сокола.
Налита и на Путин
с поредната тирада
и кремълският "грешник"
във паника изпада.
Потиснат и отчаян
от критиките бесни,
той твърдо обещава
да си го премести.
Дошло е крайно време
на Роско знамената
в горите тилилейски
да найдат си съдбата.

12256

11

Stamboloff

08.11 2019 в 09:12

Не съм чул или прочел ДБ да призовават да се гласува за Манолова, а да гласуват по съвест. Това а ЛЪЖА бе, Росене. Дръж в шепите, Д.П. включва вентилатора.

6774

10

ЛАФЪРДИЕВ

07.11 2019 в 21:57

Ми те та предпочетоха за втори мандат, бе Чехльо.. Забрави ли?
Ама теб - УЖ успешния прецедент, та фана шубето да са пуснеш в кушията.. Кво - любовта народна ли та уплаши.. Че ша я изпиташ на собствен ...

23293

8

Стефан

07.11 2019 в 17:05

Бате, бегай вече да си избереш психодиспансер бе. Че ще те приберат в някой от калпавите, и там санитарите ще те спукат от бой и е ... квото им скимне.
Ти па кой си, че да нареждаш на кого да е кво да прави, и кого да избира?

12181

7

ivankristov

07.11 2019 в 16:26

Плевненлиев не беше ли син на Благоевградската червена номенклатура???

6506

6

bobacko

07.11 2019 в 16:06

Росене иди си при жена ти за да не иде някой друг. Такава хубавица трябва да се обгрижва, ако ме разбираш, а не банкялийския старец. :) И недейте да се упражнявате върху Демократична България. Между другото как е ДПС-то? Колко кинти ви отмъкнаха за да изглеждате велики в собствените си очи?

11024

5

Комита

07.11 2019 в 15:18

Ирландската пастирка отново се изяви като вярна партийна спермогълтачка. А оживлението на гербаджийските тролове след поредната опорка на Тиквата буди само съжаление...

25665

4

Victimized

07.11 2019 в 15:01

"Прокуратурата никога не е казвала, че в костинбродската печатница "Мултипринт" е била подготвяна фалшификация на миналогодишния парламентарен вот. Но никога не е казвала и противното.

Намеците бяха, че щом в печатницата е имало близо 400 хил. годни за гласуване бюлетини, които не е трябвало да се отпечатват, били са разпределени по градове (с етикети: Благоевград, Хасково, Кърджали, Пазарджик, Кюстендил, Шумен, Варна, Външно министерство), а вратата към тях не е била заключена, значи "пушката е можела да гръмне". Само че, водени от силното си желание да не бъдат упреквани, че са оказали влияние върху резултата от последните парламентарни избори, от държавното обвинение се оттеглиха настрана и оставиха всички свободно да съчиняват версии. Което може би помогна на разследващите, но пък не помогна за изясняване на истината."

25665

3

Victimized

07.11 2019 в 14:54

Костинбротската афера, в която Манолова откри, че апартамента е напечатал един цех бюлетини и го разкри пред всички, но сега го изкарват, все едно те са потърпевшите?
Така се прави, няма по големи лъжци от тези. А разцеплението в псевдо/дясното е приятен спектакъл.

"Плевнелиев не е член на Герб и никога не е бил."

Да, не е бил редови член, но беше министър и беше издигнат от ГЕРБ за президент, също като лидера на ДБ който беше министър на икономиката, както и мистър 1 % Тр.Тр. който също беше министър в ГЕРБ.