Прасе носи на ръце блатно кокиче - новите валентинки на Да, България

OFFNews 05 февруари 2018 в 08:07 10040 2

„Да, България!“ пусна нови картички – валентинки за 14 февруари. Така партията ще набира средства за дейността си с оригинални честитки за Деня на влюбените. 

От партията напомнят, че любовта и силните чувства са непрекъснато и навсякъде около нас. Например безработен кипърец страстно копнее за втори лифт, роднина тръпне в очакване на обществена поръчка, премиер с нежна загриженост прави най-важния избор в живота си – този на главен прокурор… И следвайки примера на един „голям човек, с голямо сърце, готов да откликне навсякъде“, всички изгаряме от любов. Като 4 млрд. лева в КТБ.

Това са част от сюжетите на валентинките, които могат да бъдат купени от сайта на партията. С набраните средства се финансира дейността на „Да, България!“, съобразно Закона за политическите партии. Акцията с новата селекция от картички е с цел финансиране на дейноста на формацията. Поръчки могат да се правят от сайта на "Да, България", а доставките са по пощата или от партийния офис в София. Цената на всяка от картичките и 3 лв.

„Коледните ни картички бяха огромен успех. И това явно не се хареса на прототипите на техния герой – прасето-разбойник. Веднага беше организирано незаконно разпространение на фалшификати на картичките. Какво ли ще измислят сега?“ се питат в партията.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

10571

2

Hissarion

05.02 2018 в 14:24

Картичките са добри. Дано да съберат някой лев тия сиромаси, че Америка за България май орязаха траншовете и са го закъсали.

12284

1

Kristiano789

05.02 2018 в 12:33

по-идиотски картички от тия не бях виждал, честно. ако си мислят, че са мн оригинални. амиииииииии, не са.