Премиерът Борисов пристигна на работно посещение в ОАЕ

OFFNews 05 октомври 2019 в 19:10 2056 3

Снимка БНР

Премиерът Бойко Борисов пристигна на работно посещение в Обединените арабски емирства (ОАЕ), съобщава профилът на Бойко Борисов във Фейсбук.

В рамките на двудневната визита Борисов ще проведе среща с престолонаследника на емирство Абу Даби и заместник-върховния главнокомандващ на въоръжените сили.

Ще бъдат обсъдени и възможности за конкретни проекти в областта на инвестициите, икономиката, транспорта, високите технологии, енергетиката, туризма и сигурността.

В българската делегация са министрите на финансите Владислав Горанов и на икономиката Емил Караниколов.

В рамките на визита премиерът Борисов ще се срещне с престолонаследника на емирство Абу Даби и заместник-върховен главнокомандващ на въоръжените сили на Обединените арабски емирства шейх Мохамед бин Зайед Ал-Нахаян.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

18551

3

Нострадамус

06.10 2019 в 16:01

Евростат: България е първа по енергийна бедност в Европейския съюз. Статистиката е крайно тревожна. Близо 40 на сто от българите не могат да поддържат домовете си комфортно затоплени, със здравословни условия на обитаване през зимата.

18551

2

Нострадамус

05.10 2019 в 20:28

Прeзидeнтът нa CAЩ oбяви, чe oтмeня визитe зa грaждaнитe нa Пoлшa, без да са им подарили 2 милиарда за непроизведени самолети модел 1976 г,cъoбщи Eврoнюc. Рeшeниeтo бeшe дoгoвoрeнo пo врeмe нa cрeщa нa Тръмп c пoлcкия прeзидeнт Aнджeй Дудa.