Премиерът: Държавата прави нов водопровод на Перник

OFFNews
29 декември 2019 в 18:17 | 3301 |4

Премиерът Бойко Борисов написа в профила си в социалната мрежа фейсбук следното по повед на водната криза в Перник:

"Ще бъде изградено изцяло ново алтернативно трасе по Клон 2 в Перник с държавни средства. През него ще бъдат положени нови тръби.

Още от утре започва работата по изчистването на трасето, което ще бъде дълго близо километър и ще струва над 2 млн. лв. Предстои да бъде изградена и пречиствателна станция. Всички необходими материали вече са набавени и работата започва от утре.

Това стана ясно днес, след като министърът на икономиката Емил Караниколов, зам.-министърът на регионалното развитие Николай Нанков и областният управител Емил Костадинов за пореден ден бяха на място в Перник и продължиха с обследването на водопреносната мрежа на града.

Те се срещнаха с научните ръководители, ангажирани с намирането на решения за осигуряването на допълнителен дебит към яз. "Студена". Запознаха се и с проектите, които утре ще бъдат предоставени за одобрение от Басейновата дирекция към МОСВ."

Дейностите по полагането на тръбите ще струват 2 млн.лв. и ще е за сметка на държавата, бе категоричен Борисов.

Препоръчани материали
Дедовия

Рейтинг : 1011

01.01 2020 в 09:23 4
+ 3
- 0
Тиквич, искам да знам кой и как ти даде правата да хвърляш втори път 30 млн, за да скриеш собствените си насрани гащи? И чии са тези пари? От джоба ти ли?
Бухльо

Рейтинг : 3486

29.12 2019 в 20:37 3
+ 4
- 0
Хубава новина Офф, а сега ще питате ли премиера, какво се е случило с ремонта на Студена и на мрежата, обявен през 2016 от Л. Павлова?
Ще проведете ли журналистическо разследване, както за БДЖ?
За един приятел питам...
order

Рейтинг : 4788

29.12 2019 в 18:39 2
+ 4
- 0
А Перник няма вода и се надига!!!!!

"Нощта ражда из мъртва утроба
вековната злоба на роба:
своя пурпурен гняв - величав..."
"Мъглиж бе пръв..."


При всички случаи правителството и байхУЙя не са виновни....те никога и за нищо не са виновни!!!!!
Виновни са земята, небето, слънцето, комунистите(байхУЙя и 75% от ГЕРП са комунисти), предишните управляващи, а предишни са байхУЙя-2, преди него е пък байхУЙя-1 ....
+++
А иначе.....
САЛ ТОЙ ЦЕЛИЯТ Е В БЯЛО(непорочен)!!!!........

Та по тоя повод ВИЦА за байхУЙя със страшният номер. ........ ..............
《„Излиза ТОЙ на манежа, целият в бяло – ..... бял фрак, бял цилиндър, бели ръкавици, бели обувки и бели чорапки, – ....оркестърът свири туш, над манежа се издига огромен бял балон, ТОЙ вади бял пистолет, прожекторите гаснат, ТОЙ стреля, прожекторите светват – ..... целият цирк в л@йн@, само ТОЙ в бял фрак, бял цилиндър, бели ръкавици, бели обувки и бели чорапки…оркестърът свири туш.....“》
spirit оригиналът

Рейтинг : 14730

29.12 2019 в 18:32 1
+ 15
- 0
Гиди,гиди мискинино ,пак лъжеш.
https://frognews.bg/obshtestvo/aktualno/liliana-pavlova-pred-2016-darjavata-dava-32-mln-ukrepvane-iaz-studena-vodopr ovodnata-mreja-pernik.html