Премиерът не гъкнал, когато го подслушвали и в тоалетната

Борисов се разбрал с Гешев да размажат всичко, което цапа въздух, вода и земя

OFFNews
14 февруари 2020 в 18:17 | 6242 |5

От Германия, където премиерът Бойко Борисов е на посещение е за 56-ата поредна годишна конференция по сигурността, той обясни, че няма нищо общо с подслушването в страната.

"Не само че нямам достъп до СРС-тата. Къде има разрешено за президента за подслушване в съда. Просто те се омазаха и искат да изхвърлят проблема си към мен. С този прокурор се разбрах да се размаже всичко живо, което си е позволило да цапа въздух, земя, вода. Всички служби са впрегнати в тази сфера", обяви в свой стил Борисов.

"Когато партията на Радев мен ме подслушваше в тоалетната, аз не обвиних никого. Даже нещо повече, когато разбрах сега, ми стана много неприятно. Аз нямам, и в това се заклевам, нищо общо с това. Искат да ме замесят. Което зависеше от мен, го направих - наредих на ГЕРБ думата "импийчмънт" да не я произнасят", каза той по повод разпространените от прокуратурата записи от СРС, в които главният прокурор обяви, че се чува гласът на президента.

"В Европа миграцията е първи основен проблем. Аз затвърдих позицията си, че мирът и разбирателството, енергийните проекти - от една страна правят страните зависими, но в същото време се дава и възможност за работа с другите държави в региона. Така че трябва да се разграничат нещата, каза премиерът.

"С икономически възможности на Запада, може да се направи така, че да има траен мир и да е взаимоизгодно и за Изтока. България, влизайки в Зеления пакт като част от ЕС, ще изпадне в много тежка конкуренция. Имаме много сериозни теми, които да засегнем. "Балкански поток" и интерконекторът с Гърция са стратегически важно за страната ни", коментира той.

ds

Рейтинг : 1125

15.02 2020 в 11:34 5
+ 4
- 0
и аз се размазах като го прочетох
Dafack

Рейтинг : 769

14.02 2020 в 22:45 4
+ 10
- 0
То понякога и да не гъкне човек... пак се чува...
ЛАФЪРДИЕВ

Рейтинг : 884

14.02 2020 в 19:48 3
+ 18
- 0
Въх Бочко.. Не думай..
Ми онзи клозетнио разговор изтекъм от канала изпод магнолията.. БСП ли ти го спретна, или некой от твоичките?
Я си помисли малце повече?
И Станишко или ТИ си каза на министъркинините - ША ВИ ПОДСЛУШВАМ!!
И то също изтече не от БСП, а от СТЕНОГРАМАТА ОТ ЗАСЕДАНИЕ НА КАБИНЕТО ТИ!!
Аман вече само ти да си в бЕло..
order

Рейтинг : 5505

14.02 2020 в 19:34 2
+ 20
- 0
ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ ЗНАЕ....САЛ ТОЙ НЕ ЗНАЕ!!!!!


САЛ БАЙХОЙЯ ЦЕЛИЯТ Е В БЯЛО(непорочен)!!!!........


Та по тоя повод ВИЦА за байхОЙя със страшният номер. ........ ..............
《„Излизам аз на манежа, целият в бяло –..... бял фрак, бял цилиндър, бели ръкавици, бели обувки и бели чорапки, – ....оркестърът свири туш, над манежа се издига огромен бял балон, аз вадя бял пистолет, прожекторите гаснат, аз стрелям, прожекторите светват –..... целият цирк в л@йн@, само аз в бял фрак, бял цилиндър, бели ръкавици, бели обувки и бели чорапки…оркестърът свири туш.....“》

Новак

Рейтинг : 10136

14.02 2020 в 18:46 1
+ 22
- 0
Наглец на N-та степен! Въпросът е, че всичко което излезе от подслушването му беше потулено. А там имаше много причини този гамен да е вече зад решетките.
Сега се разбрал с Гешев да размажат всички, които не са с него. Някой съмнява ли се, че косъм няма да падне от Доган, Пеевски, Златев и другите около Него.