Проф Вили Лилков: Фандъкова е от политиците, които се развиват

Развод ми дай: Един от основателите на ДСБ застана зад кандидата на ГЕРБ и СДС

OFFNews 12 октомври 2019 в 10:08 13209 5

От Йорданка Фандъкова научих как с умение и такт човек може да решава големите въпроси. Един от проблеми на българската политика е, че голям процент от нашите политици не се развиват. Г-жа Йорданка Фандъкова е от политиците, които се развиват. 

Това каза проф. Вили Лилков, един от учредителите на ДСБ и бивш председател на ДСБ-София, по време на среща с кандидата за кмет на София Йорданка Фандъкова. 

„Тук съм, защото не мога да допусна, че с мое действие или бездействие може да стане така, че след тези избори София да има червен кмет“, каза Лилков.

Той разказа пред симпатизантите на СДС и ГЕРБ историята на запознанството му с Йорданка Фандъкова.

„Беше през 2000 г., когато посетих 73-о училище, там ме посрещна усмихнато момиче, което заедно с инж. Нишанян ни вкара директно в мазето на училището, за да ни покаже течовете. Това младо момиче беше г-жа Фандъкова. И след течовете продължи с физкултурен салон за най-малките деца, проект за достъпна среда, след това спортни площадки, направихме и оградата, която беше голямата мъка на директора. И така се случи едно приятелство, което продължава“, разказа Вили Лилков. 

През 2015 г. Вили Лилков бе кандидат за кмет на София от Реформаторския блок, водач на листата за общински съветници бе Трайчо Трайков, който на вота сега е кандидат за кмет на район Средец. Лилков остана втори, след като Фандъкова стана кмет с 60% подкрепа. Вили Лилков е бил и няколко мандата общински съветник. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

4000

5

Vladalex

19.10 2019 в 20:01

Маските паднаха изцяло, нали така!
За всички, които са имали съмнения.

706

4

order

12.10 2019 в 14:47

Необходим е общ фронт и "УМЕН ИЗБОР - ВСИЧКИ СРЕЩУ ГЕРБ и ПОДЛОГИ" иначе байхУЙя и байхУЙьовете ще са вечни ...
В случая трябва да се подкрепи кандидата или партията, която има най голям шанс и възможност да гътне тая напаст и това в момента е Манолова или БСП!!!
Няма леви, няма десни трябва обединение и УМЕН ИЗБОР!!!!
И Сталин, Чърчил и Рузвелт не се обичаха, но се обединиха и смачкаха Хитлер!!!!

18551

3

Нострадамус

12.10 2019 в 12:25

Лилков e тук, защото не може да допусне с негово действие или бездействие, след тези избори да им бъде отнета възможността за Далавери и Кражби от София, която е с Неоганичен бюджет за кражби!

4245

2

rrr11

12.10 2019 в 11:12

ДСБ-банда продажници. Зетят на ЦК, Радан Кънев съсипа тази партия. Той се спаси в европарламента а антуража му гледа да захапе някой друг кокал, след като им останаха един кемпер хора гласоподаватели..

6145

1

kokoten

12.10 2019 в 10:18

....краставите кучета се надушват,тоя е от хората около Софиянски...от тях започна грабежа в София и от тогава не спира....всяко нещо трябва да има край(само кренвирша има два)....софиянци за вас края идва с ММ,при всички случай това ще е едно ново начало,а новите кучки са винаги по-добри от старите....
 
X

Подкастът на OFFNews