Пускат ни фалшиви новини като по учебник на КГБ, оплака се Борисов пред младежите на ГЕРБ

OFFNews 01 септември 2018 в 18:17 6412 3

Бойко Борисов

У нас се тиражират фалшиви новини, които са заплаха за Националната сигурност.

Това коментира премиерът Бойко Борисов във Варна по време на XI летен университет на МГЕРБ.

По думите на Борисов тези компромати са като извадени от учебник на КГБ.

"Фалшивите новини пряко кореспондират с учебника на КГБ за създаване на компромати. В този учебник пише, че трябва да се създаде такъв компромат, че когато засегнатият го чете, самият той да се отврати от себе си", заяви той.

Борисов припомни няколко такива истории - за острова с Гърция, за къщата в Барселона, че подарил диамант за 12,5 млн. долара, че дъщеря му карала по магистралата с 300 км/ч. Най-голямата фалшива новина, спроед него, бил скандалът с бюлетините в костинбродкста печатница, който свалил процентите на ГЕРБ и довел на власт кабинета "Орешарски".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

6774

2

ЛАФЪРДИЕВ

01.09 2018 в 19:38

ВЪЙ, ВЪЙ, ама и ВЪХ... Не думай Баце... Що не си провериш КОЙ от твоичките пусна фалшивата новина, че Радев старши е блъснал ИНВАЛИДНА КОЛИЧКА.. Дето стана акумулаторна тротинеДка, пък ИНВАЛИДА В НЕЯ - обикновен КОЛОЕЗДАЧ в кръстовището.
Щото явно тоз учебник е в ПР-ите на ПП ГРОБ.. Ма то е тъй.. Кат са предовери човек на новопокръстените във вярата.. Те от доказване са престарават бе, Баце.. Та виж си пак кви ги приказваха Тони Шайката и Тома Бичето ти.. Че те са ти глашатаите.. Теб на туй - предателя си е винаги предател, барем човек не трябва да те учи.. Още тренера от карето таз черта в характера я пусна.. С факти при това.. А и депешите на американските посланици - кат втори източник, я потвърдиха.. А органа на Американския конгрес - сп. “Конгрешънъл Куотърли” в специална статия за теб, я потретва..