Радев към служебните министри: Работихте за България, резултатите ще бъдат оценени

OFFNews 03 май 2017 в 16:52 4317 2

„Работихте за каузата България и затова постигнахте тези резултати, които несъмнено ще бъдат оценени високо“. Това каза президентът Румен Радев по време на среща с премиера проф. Огнян Герджиков и министрите от служебното правителство.

По време на срещата Герджиков е предал на Радев отчета за работата на служебния кабинет. 

„Това, което се съдържа в папките, доказва, че сте направили добрия избор“, заяви Герджиков.

„Основните приоритети, с които започнахте своя кратък мандат, са изпълнени по най-добрия начин“, категоричен беше президентът Румен Радев.

Според него служебният кабинет е доказал, че е възможно в България да се провеждат честни избори, в които изборните манипулации и купуването на гласове да бъдат сведени до минимум.

„Наваксано е изоставането по подготовката на Българското председателство на Съвета на ЕС“, посочи той и допълни, че се надява да има приемственост със следващия кабинет. 

„Сигурен съм, че предложенията на служебното правителство ще бъдат приети от вашите наследници, защото това е пътят за развитие на България“, категоричен беше държавният глава.

Президентът Румен Радев благодари на премиера проф. Огнян Герджиков и на служебните министри за проявената отговорност и отдаденост и им пожела да работят с мисъл за България и в следващите етапи от професионално си развитие.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови