Раева: Българите не са компетентни истински и правилно по отношение на политиката

OFFNews 18 март 2018 в 19:28 9817 5

Илиана Раева

Българинът се оставя да го купуват, да му налагат. Реално говори много, пише много, но реално в себе си той не е активен да промени нещо. Което говори, че на него си му е добре. След като някой не иска никаква промяна, значи нещата не са чак толкова страшни - на него си му е добре.

Това заяви пред БНТ Илиана Раева - председател на Българската федерация по художествена гимнастика и лидер на партията "Обединена България".

Когато създадох "Обединена България", обиколих цялата страна. Тук ще кажа нещо, което няма да се хареса: българите не са компетентни истински и правилно по отношение на политиката. А и не желаят в много голяма степен това да се случи, твърди Раева.

Не е вярно, че българинът е готов да поиска и да се пребори за промяната, за която толкова много пише и говори, че иска, добави тя.

Единствено хората, които са в парламента, те диктуват бъднините ни, каза още лидерът на партията "Обединена България".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

14469

5

случайно прочетох

19.03 2018 в 12:46

Раева в някакво хумористично предаване ли е бълбукала?
А Гинка защо не са я поканили?
Щеше да е още по-смешно ;–)

10571

4

Hissarion

19.03 2018 в 10:00

Сираковица се закопава всеки ден със собствената си надменност и скодоумие. Обикновено е досадно да гледаш как една женица с потенциал на квартална фризьорка раздава становища и прави народопсихологически оценки. Когато обаче получава публична гласност е дори смешно.

6000

3

Роро66

19.03 2018 в 09:00

"... българите не са компетентни истински и правилно по отношение на политиката"

Само Илиана Раева е, да се слави името й! Тя е компетентна по всички въпроси (или поне самата тя мисли така), но бидейки специалист по художествена гимнастика (така се говори), се изказва най-малко за нея. Парадокс, нали!? Ех, Българийо, накъде вървиш... Всъщност е ясно накъде - с "Обединена България" напред! Да живей! Алеко, стани от гроба да си видиш творението!

7551

1

reKontra

19.03 2018 в 00:50

"Българинът се оставя да го купуват"
Въпрос:
Цеко плати ли ви (с Наско Сираков ПП) или просто му се надупихте с надежди за бъдещи дивиденти?