Ревизоро се жертвал за министър, за да не падне правителството

OFFNews 14 януари 2020 в 17:21 12168 3

Емил Димитров - Ревизоро

Приех поста, за да няма напрежение и правителството да изкара целия мандат. Така Емил Димитров-Ревизоро коментира номинацията си за министър на екологията на мястото на Нено Димов в парламента.

„Очевидно е, че ще трябва да се плати много скъпа цена, очевидно е, че всички са решили, че трябва аз трябва да я платя. Не изгарям от желание, но ако някаква работа трябва да се свърши ще я свърша”, каза Димитров.

Помолен за коментар на оставката на Нено Димов – Димитров заяви, че първата му работа е да се разведе с жена си, да приключи всички сметки и да ги подари на децата си, “за да не дойде някой утре и да им го вземат, и като съм с една карта от 1000 лева в нея, ще отида в министерството като ме задържат да няма какво да вземат поне на децата. Какво да мисля – отивам работа, трябва да се случи “.

Ревизоро каза, че все пак ще му се наложи да види дали е източен язовирът, ако да – как. Откога е така проблемът. „Ако не даваме вода на бизнеса, значи ли че трябва да отиде в чужбина. Защото, ако даваш вода - отиваш в затвора, ако не даваш - хората остават без работа. Един ден казват искаме вода, на другия – искаме парно, на третия – искаме работа.Трябва да се търси баланс между бизнеса и работата“. Все пак той добави, че всички заводи като „Стомана“ в страната трябва да си намерят собствени водоизточници.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

20699

3

Новак

14.01 2020 в 19:02

То и Нено Димов се жертваше пък изведнъж го пожертваха. Да не даде фира и този Матросов.
То ВМРО-то все жертви. И шкембелията се жертва за самолетите, и оня от фонда за българите в чужбина и той се жертваше за македонците.

18551

2

Нострадамус

14.01 2020 в 18:04

Тоя, *изнасиления* за министър още малко и ще се задави от алчност!

4109

1

Дедовия

14.01 2020 в 18:02

Така ли?! Та не му ли дойде на кухата кратуна, че идва време да отговаря за тая "жертва"?