СДС предупреждава за руска връзка при скандала със снимките от спалнята в Бояна

OFFNews
18 юни 2020 в 15:18 | 7400 |9

Всяка партия да избере на кой фронт е: Източния или Западния. За това призовава СДС в позиция във връзка с изтеклите в последните седмици записи и снимки, които - според синята партия - "целят компрометиране на премиера на България".

СДС настоява "институциите, които трябва да се занимаят с тези материали, да стигнат до край. Обществото има право да научи цялата истина. Фалшиви ли са или не? Кой ги е направил и кой ги е изпратил до медиите? Това ще даде и отговори на най-важните за страната ни въпроси на този етап: кой накъде тегли България?"

В позицията на партията се посочва още:

"Държавата е в един от най-важните етапи след влизането в НАТО и ЕС. На прага сме на Еврозоната и Шенген. Приемането ни там завинаги ще сложи край на опитите на прокремълското лоби у нас да ни върне в руската орбита. Преходът в България никога няма да свърши, докато не се демаскират веднъж завинаги играчите на родния политически терен и техните истински цели.

Както неведнъж от СДС сме заявявали, откъсването на България от руската прегръдка е болезнен процес за тези, за които е жизненоважно да останем там. Те няма да престанат с опитите си да попречат на пълната и безвъзвратна интеграция на държавата ни в европейските структури.

Преходът в България никога няма да свърши, ако компроматите продължават да заместват реалната политика. Очевидно е, че предизборната кампания вече започна и в това няма нищо лошо. Но нека политическите сили да уважават повече българските избиратели. Време е да започнем да говорим „за“ какво сме, а не „против“ какво сме. Важно е да се промени моделът на правене на политика. От дълги години ченгесарските прийоми и компроматната война замениха реалния политически сблъсък. На гражданите се предлага сеир, а не платформи и аргументирани идеи за подобряване на живота им.

За съжаление някои партии, претендиращи да са десни, неволно или доброволно се превръщат в помагачи на силите, които дърпат България към Евразия. Обръщаме се към тях, защото вярваме, че бъдещето на държавата е по-важно от личните политически амбиции. Призоваваме ги да размислят дали БСП, Манолова и партии, свързани с олигарсите на прехода, са добра алтернатива за България.

Имаме историческия шанс завинаги да се откъснем от орбитата на Кремъл и да влезем в клуба на проспериращите и богати европейски държави – eврозоната.

Предизборната кампания е в ход. И всяка политическа формация трябва да избере на кой фронт е – Източния или Западния!"

Препоръчани материали
Диди

Рейтинг : 5014

19.06 2020 в 11:10 9
+ 0
- 0
Аз бих изиграла номера така. Подреждам всичко, както е по снимките. Свалям дрехите. Лякам на кестирме на леглото. Завивам само дъто, щото не е за показване. Оставям открити бицепсите, за да няма грешка при разпознаването . Пускам на Томова "компромат". Събирам четата зад себе си /тук забележка - щях да предупредя всички да се усмихват като на филмов кадър и да не приличат на току що уловен шаран/. На челно място ,разбира се "кърджалийската ..." защото е в окото на торнадото и.... Казвам на всеослушание "нямам и купен остров в Гърция". Па нека някой да се вързва на барцелонска къща или аудиозапис. Така пращам и "седемте си врагове" на зелен хайвер и печеля за..." а бе Гошко за кой пореден път беше, че станаха много тея избори де все ги печеля бе".
Hissarion

Рейтинг : 7671

19.06 2020 в 10:34 8
+ 0
- 0
Тия пък как са видели нещо изпод шлифера на баце?
yoghurt

Рейтинг : 6687

19.06 2020 в 01:10 7
+ 0
- 1
Коментирам аз вчера в сайта на афера.бг,под статията със снимките - първи мой коментар там, гледам да съм културен, с умерена, но скептична гледна точка към цялата патаклама.
Е, коментарът ми не видя бял свят - очаквал модерация, за сметка на това след него прочетох сума ти нови нецензурни, грозни коментари.
Тоест - сайта има конкретна политика, която се следва и “правилен” начин да се коментира спрямо нея.
Тоест, има някаква конкретна цел, която се преследва с тази политика.
Тоест. За тази цел е нужно да има определен вид коментари, или по-точно, да се постигне внушението, че има само един вид коментари.

Еми, сори, аз не искам да бъда пионка в нечий друг сценарий. Който се чувства като овца, която поема информацията която “големият брат” му подава, и на базата на нея прави предвидимите си съждения - толкова по-зле за него.

Знаем, че момента е доста съществен - двама руски динозаври се опитва да бъдат изринати
- Васил Божков - Черепа, грабител на народа с “Лотарията” си (омерзени служителка от там ми е споделяла, че се радва, че балонът се спука - много народ е обеднял според нея заради “лотарията” )
Валентин Златев - от хората с куфарчета от червената аристокрация, които ограбват с горивата, по старата контрабандистка схема от зрелия соц.

Да ги махнат, пък после да пускат снимки и каквото и да е било, защо точно сега се сетиха? Умилително тъпи сме.
Косьо Генчев

Рейтинг : 6040

18.06 2020 в 22:34 6
+ 16
- 0
Бре, бре, бре . . . па много серт т'ва СДС-то. Искат да ми кажат, че Комунистът Бойко Методиев Борисов спи в спалнята си с руски проститутки. Не вярвам. Тук си имаме толкова много български проститутки, милеещи като Гражданки за Европейско Развитие на България (съкратено ГЕРБ) да Му пипнат я мускула, я нещо от под завивката, та ще Му праща тоя Путин руски курви. Не вярвам!
А приятелчетата от СДС-то да не ми се правят на прясно-разгонена лъвица. Той тях си ги опъна официално още миналата година. Взе им и лъвчето и честта, доколкото беше нещо останала от нея!
order

Рейтинг : 12857

18.06 2020 в 17:08 5
+ 15
- 12
Ей как не се сетих....направо Путин е бил у креватя на Биби....опънал го е и го е снимал....сигур има и по екзотични снимки, ама ги е пратил по емисар в Дубай на ЧЕРЕПА!!!!!
petio01

Рейтинг : 3500

18.06 2020 в 16:52 4
+ 0
- 12
Каква руска връзка? Не друг, а Борисов реализира два стратегически енергийни проекта на Москва.
Пенчо бре

Рейтинг : 1810

18.06 2020 в 15:47 3
+ 12
- 2
Айдее, пак всемогъщата ръка на Кремъл!
Стефан

Рейтинг : 22188

18.06 2020 в 15:41 2
+ 12
- 2
:))))))))))))))))))))))))))
tarabata

Рейтинг : 1177

18.06 2020 в 15:31 1
+ 12
- 2
ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА